Mery60 BusZeyRas 2 kez kürtaj olmak durumunda kaldım kimyasalımda vardı doktorum önerdi ama buradan kızların yorumuna göre bir şey çıkmadı bir de doktora gidip görüneceğim bakalım inşaAllah bir sorun çıkmaz da hamişler olarak diğer isteyenler için dua edenler kervanına katılırız 🥹🌸
BusZeyRas kumsal__ anladım canım ben de folik asit alıyorum demirim düşük çıkmıştı şimdi biraz multivitamine başladım inşallah iyi gelir bahar beni mafediyor akşamları 9 da pilim bitiyor
Mery60 BusZeyRas Rabbim sağlıkla hamile kalmamızı ve yine sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin inşaAllah ❤️🤲🏻
Nil4749 BusZeyRas 18. Gün yumurtlama 19. Gün çatlama oluyor alın bayına denk geliyor bakalım nasip bu ayda öyle deneyeceğim olmazsa diğer ay gün aşırı denerim inşallah güzel haberler alırız
BusZeyRas Ben de bugün kontrole gittim hormon teatlerimi doktor beğendi önemli olan amh dedi diğerlerine takılma dedi ama içime sinmedi çok baştan savdı alttan da muayene etmedi illa özele gitmem gerekiyor yok böyle bişi
busrax_ BusZeyRas Kızlar benimde bat mayıs 10 bugün ovülasyon testi yaptım böyle çıktı sizce yumurtlama olmuş mu pik midir 
BusZeyRas busrax_ benim bat 12 mesela uygulama yumurtlamamı bu pazar gösteriyor senin ne zaman görünüyor baktın mı uygulamaya
BusZeyRas busrax_ bana da çok karışık gelmişti o yüzden denemedim bile ama ileriki zamanlarda almayı düşünüyorum
BusZeyRas Yeliz1711 yaaaa sizinkine çok az kalmış❤️ inşallah istediğiniz şekilde olur. Benim bat 12 görünüyor.