Ipekulas Denizevren adet olurken bile kasık ağrım olmazdı adetime bikaç gün varken kasıklarım ağrımıştı erken gebelik testia ldım pozitifti
Sedef2906 Nesliky989 adetten 2 gün önce açık pembe kahverengi şeklinde lekelenmem oldu anlamıştım zaten gebe olduğumu hemen acile gidip kan verdim ve sonuç pozitifti 😍 şuan 9 haftalık gebeyim çok şükür 🙏 darısı tüm isteyenlere inşallah 🙏
Nesliky989 Sedef2906 hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip olsun inşallah bende yarın test versem mi diyorum ama bu seferde cıkmazsa diye korkuyorum
Sedef2906 Neray 48 saatte bir iki katı şeklinde yükselmesi gerekiyor doktorum benden de istemişti 48 saatte bir iki katı yükselmesi gerekiyor demişti yükseldi de çok şükür ama yükselmezse yada az yükselip sabit kalırsa dış gebeliktik boş gebelik olabilir demişti ama en doğrusu doktoruna danışman tabi
Menekse- Ben geciktiğim için ve beklentimiz olduğu için test yaptım 3 haftalıkmış o zaman ama negatif çıkmıştı 5 haftalıkken yine yaptım net çift çizgi geldi ve öğrenene kadar mide bulantılarım, bel ağrım ve halsizliğim varmış sonradan farkettim 😅😅
zmra12 Denizevren benim âdet günüme daha 10 gün varken göğüslerim aşırı derecede şişti ve ağrı vardı onun dışında bel ağrısı
SmyyeIremgul Denizevren benim göğüslerim hassaslasti ve buyumeye baslamisti ve hafif hafif bulantim oluyodu oyle anladim
Zafse Denizevren canım ilişkiden bikac hafta sonra bendeki tek belirti göğüs acısı oldu ama yanar gibi farkliydi
Deletedmom_789 En erken benimkidir bence 31 gün önceden:) tecrübeli olduğum için adetim iki gün gelince hemen kuruyunca dedim ben bu ay hamile kalcam iki hamileliğimde de böyle oldu diğeri düşük tabi annneminde böyle olurmuş 😅
2727dfne Arslan_ummu kesik süt şeklinde oluyor benimde ikinci gebeligim iksiibdende aynısı oldu bide göğüs ucunda kücük sivilceler ve agrı
Arslan_ummu 2727dfne benim şuan sadece beyaz akıntım var birde ara ara kaşık ağrısı test yaptım bugün dayanamadım negatif çıktı