deryaa_milena Denizevren halsizlik ve kasık ağrısı adet günüme 1 hafta kala başladı adet sancısı sanmıştım meğer hamileymişim 😀
Mlsaa99 Tek iliskiyle hamile kalan birisi olarak anlatiyorum ertesi günü kasık ağrısı yasadim adet gunu gelene kadar devam etti gogus uclarim aciyordu bir de. Iliskiye girerken afedersiniz beyaz akıntı cok goruyordum ayni yumurtlamada ki gibi
aselinannesi1997 Denizevren kesinlikle göğüs ağrısıydı hiç anlam verememiştim çok hassaslaşmıstı birde
Ekincik Denizevren adete dort-beş gün kala sol kasık agrısı. Sonrasında gecti agrı. Adete 2 gün kala test yaptım silik çizgi çıkmıştı
Denizevren Ekincik benimde yumurtlama günümden 10 gün geçti ve sık sık kasık ağrısı yaşıyorm beyaz akıntım da var inşallah gebeliktir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nesliky989 Denizevren benim reglime 2 gün kaldı 10 gündür aşırı derecede kasık agrım gülerken batma gögüs uclarımda karıncalanma vardı inşallah gebeliktir 🙏
Sedef2906 Nesliky989 adetten 2 gün önce açık pembe kahverengi şeklinde lekelenmem oldu anlamıştım zaten gebe olduğumu hemen acile gidip kan verdim ve sonuç pozitifti 😍 şuan 9 haftalık gebeyim çok şükür 🙏 darısı tüm isteyenlere inşallah 🙏
NesibeB Denizevren valla ben adetime 10 gün kala öğrendim hamile olduğumu belirtim yoktu ama içime doğdu ben hamileyim kesin diyip duruyordum gerçektende öyle oldu 🤣🤣
Tospkkk Neray artar canım merak etme daha çok yeni, ben 4.9 ile şüphelenmiştim doktor yok demişti 5 gün sonra tekrar test yaptırdım öyle öğrendik 🥰