Mery60 minnosbirkiz ya çok teşekkür ederim gerçekten cidden şu vesveselerden 2 gündür ciddi anlamda uyku uyuyamıyorum inşaAllah sizinde hamileliğiniz sağlıkla ilerler ve mutlulukla sağlıkla alırsınız miniğinizi kucağınıza 🥹 hamilelerin duaları kabul olur derler inşaAllah dualarınız kabul olur ❤️🥹
minnosbirkiz Mery60 Amiinnn inşallah çok teşekkür ederim 🤲🏻🥰 Gönlümüzden geçen her dua, hakkımızda hayırlı olacaksa, bizi üzmeyip yormayacaksa kabul olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻
SiriusAb mrp2023 Ağrısız mıydı sizinki de ? Yani röngenli. Çok afedersiniz açık konuşcam, vajinadan içeri kamera sokmadan , dışardan büyük bi röntgen aletiyle yapılıyormuş öyle mi? Bende anksiyete var çok korkuyorum…
mrp2023 SiriusAb vajinaya önce plastik olan bi aparat var ondan yerleştirdi sonra ilaç veriyorum vs. Dedi o aparatı koyarken acıdı ilaçta acımadı benim, arveles içip gittim bende çok korkuyordum anestezili yaptıracaktım iyiki anestezi almamışım boşuna 3-4 dk lık bişey ☺️ hiç korkmayın
SiriusAb mrp2023 Canım ilaç ikisinde de veriliyor da , röntgen çekiyorsa ilaç dışında içerden kamerayla bakmıyor demekki , teşekkür ederim 😊
mrp2023 SiriusAb rica ederim canım pek bilgim yok valla korkuyordum zaten yattım ve hiçbişey düşünmemeye çalıştım 😅
Mery60 Bbk88 ben sonomed Kadıköy’de çekindim. Önemli bir durum olmadığını söyledi doktorum bu ay sonunda gebelik yaşamazsam tekrar gideceğim doktora. Siz de çektireceksiniz korkulacak bir durum yok bir şey hissetmiyorsunuz öyle 2 3 dkda bitiyor işlem
Bbk88 Mery60 ben de çektirdim canım çok sağol sevindim senin adina bir sorun olmamasına hiç gebelik olusmadi mi
Mery60 Bbk88 en son adetimde çekinmiştim beklemedeyim bugün yarın adet olmam gerekiyor ve sanırım olacakmışım gibi de hissediyorum yine de moralimi bozmamaya çalışıyorum inşaAllah senin gebelik haberini alırız canım ❤️
Bbk88 Mery60 Benim bir kimyasal gebeligim oldu cano sağ tupum tikali cikti aşılama sonrasi tüp bebeğe gecicem 💗🥳 inşallah seninde güzel haberlerini alırız canım benim🧡
Mery60 Bbk88 ahh canım benim 🥺 benim bir kimyasal iki de zorunlu kürtaj oldu kalp durmasından psikolojik olarak biraz yıkığım 💔 ama düzeleceğiz inşaAllah 😂 şu güzel haberleri alıp bir de kucağımız dolsa bir ohh çekeceğiz 😂😂
Bbk88 Mery60 evet canım benim yaaaa kiyamam sana daa ayaklarimiza diken batmis olsada yolun sonu çiçekli bahçelere cikicak insallah💗🏵🙏😇