Esinbora YldrmNUR benim ultrason kağıdını kilosu olduğu tarafı kalemle karaliyor bu yaşadığım yerde tek doktor mecbur gidiyorum eşime izin vermiyorlar diye mecbur kaldığım için bu doktora gidiyorum 🥲
Boncukk123 Fatma44 nst sancı çıkmayınca alttan bakmadı doktor canım ama benim tarif ettiğim ağrılara da normal diyor doktor artık bundan sonra her an gelebilir takip et diyor
Fatma44 Boncukk123 banada öyle dedi hazırlıklı ol artık zamanı dedi haftaya Perşembe tekrar gidicem artık haftalık gidicez sanirim
asell13 Bsrrgl ahaha heveslendirmedim kendimi hiç instagramda bi sayfada uygun tulumlar vardı sipariş vermiştik bugün onlar geldi yarında avmde alışverişi tamamlayacaz inşallah hal olacak şeyler 🤷♀️😅
Brlasen Serendipity16 benim halim yok ama yerimde durmuyorum o daha saçma heryerim batıyor uykum geliyor ama yok duramıyorum sürekli anneme işe dışarı kaçıp duruyorum 😂
asell13 Bizde günümüzü aldık kızlar 😍 15 Mayısta kavuşuyorum inşallah prensesime 39+0 oluyor o zaman haftada bi kontrole devam edecem 36+1 haftalık olduk 3100 gram olmuşuz 🥰 maşallahınızı alırız 😍🧿🧿🧿🧿