tubaysima Cemre44 bi süre sonra sizde minik bir panda olacaksınız Allahın izniyle hiç merak etmeyin 😂
Seda9507 Cemre44 son 3 ay alırsınız kilo. Birde kimisinin karın içi derin oluyor belli etmiyor hamileliği.
huvuuuuff Cemre44 22-23. Haftada başlar büyümeye benim öyle olmuştu iç karnın geniş ondan demişti doktor
Cemre44 huvuuuuff inşallah . Sorun aslında kilo almak da değil 😢 göbek şeklimin bi tuhaf olması. Yani ilerleyen dönemde de ödem ve kilo alımından yine aynı şekilde devam edecek diye korkmuyor değilim. İnsanların göbek deliği ortaya çıkar ben iki katlanmış karnımdan göbek deliğimi bulamıyorum öyle diyim. İnşallah düzgün şekillenip büyür
Dml991 Cemre44 bende 20. Haftadayım biraz kilolu hamile kaldım bebek mi kilo mu belli değil ☹️ ama yeyince şişiyo mide kısmımda şişiyo sert patlicak gbi oluyorum ileriki aylar için endişeleniyorm nefes alamazsam diye 🥲 benimde simit ve popo üstünde çıkıntı var kötü duruyo ya
Cemre44 Dml991 evet katılıyorum:( kilolu hamile kalmadım ama göbek ve simit bölgem var sanırım o yüzden bi türlü şekil almadı vücut
Sinemyiss Bende 5. Aydan bonra başladı büyümeye ve aniden büyüyor gerçekten. Hatta iç karnın geniş diyordu millet. O kadar hızlı büyüdükü yürürken bile zorlanıyorum şuan.
Cemre44 EslemMelek ay süper sonra düzgün olacak yani karnım bu iki kattan inip tek kata düşmek istiyorum 😄
Handevich Benimde hamile göbeğim yok yuvarlak şekilli çıkmadı kat kat oldu karnım. 26. Haftamdayım hala böyle
huysuz__ FyA yok canım ya şekille cinsiyetin alakası yok , benim hep alt kısmı şişiyor tuhaf birşekilde, sivri büyüyo aşağıdan, top gibi olamadım hiç içimde kaldı😅 , 2 kız 1 erkek çocuklarım , vücut yapısıyla alakalı bence.