Cemre44 !https://hizliresim.com/rbg3y5j][img]] Merhaba herkese, belki komik gelecek ama sorumu mazur görün. 20 haftalık oldum . Yüksek kiloda hamile kalmadım ama hafif göbeğim vardı ve simit bölgem var. Karnım yumuşak ve bu yumuşaklık hala devam ediyor. Hiçbir gerilme sertleşme yok. Hamile göbeği gibi bir kavislenmede olmadı . Bu 9. Aya kadar böyle mi gider? Yoksa sonra belli xi şekil alacak mı sizce böyle olup sonradan karnı şekil alan var mı? Hamile gibi değil kilo almış bir insanım sanki. Oturunca da karnım kat kat oluyor. Çok canım sıkılıyor
Hazalaskin Cemre44 karnın gayet var evet kilolu olduğun için bu şekilde 30 haftadan falan sonra hamile şeklini alır sanırım
Cemre44 Hazalaskin umarım sanki hiç öyle bir şekil almayacak gibi… 55 kiloda hamile kaldım. Sadece biraz karın bölgem yağlıydı.
Cemre44 tubaysima ilk başta böyle miydi peki yani hiç şekil almadı bi anda mı şekillendi. Büyüse bile bu haliyle büyüyecek gibi hissediyorum. Yine iki kat 😐
tubaysima Cemre44 evet tam böyleydi sanki kilo almış gibiydim. Beş buçuk aydan sonra böyle şekil almaya başladı sonra zaten gün geçtikçe büyüyor da büyüyor 😂
bebisliozlem Benim karnım 32′den sonra top gibi olmaya başladı böyle bile değildi hatta daha küçüktü o haftalarda
FyA Cemre44 valla ben 6 aydayım milletin top gbi ama o o top gbiler cibsiyeti kız olanlar etkekde daha yayvan sivri oluyor benimde öle ve daha çıkmadı ama boydanda sanırım bilemiyorum bazen bende niye çıkmıyo diyom milletdr aman çıkmasın diyo daha zorlanırsın diyokar 🤣 ama ben şöyke davul gbi olsun istiyorum
Cemre44 FyA kız ve erkeğin göbek şekli açısından fark yaratacağını hiç düşünmemiştim banada öyle diyorlar çıkmasın daha iyi diye ama yav bu çıksın görelim biz de bu ne böyle birden 7-8 kilo almış gibi göbeklendim. Bebek nerde belli değil 😄
huysuz__ FyA yok canım ya şekille cinsiyetin alakası yok , benim hep alt kısmı şişiyor tuhaf birşekilde, sivri büyüyo aşağıdan, top gibi olamadım hiç içimde kaldı😅 , 2 kız 1 erkek çocuklarım , vücut yapısıyla alakalı bence.
tubaysima Cemre44 bi süre sonra sizde minik bir panda olacaksınız Allahın izniyle hiç merak etmeyin 😂