umrumdadegil Merhaba kızlar saç bakımı için önerebileceğiniz şampuan krem vs bir şeyler var mı özellikle saç dökülmesi için. Doğumdan sonra oldukça fazla dökülmeye başladı ve saçlarım canlı değil. Daha önceden de vardı dökülme saçlarımda bu arada.
bituhafanne umrumdadegil doktorunla görüşüp biotin takviyesine başlayabilirsin, faydasını kesin görürsün. Onun dışında duşa girmeden tatlı badem ve çam terebentin yağını karıştırıp saç diplerine sürebilirsin.
Fundahakanb umrumdadegil d vitamini ve kalsiyum kullanmaya devam et . Birinin tavsiyesiylede bi şampuan almıştım herbal essences onarıcı bakım mavi şişesi olan bana çok iyi gelmişti .
xhbgns umrumdadegil Aşko vitamin vermedi mi doktor doğumdan sonra da devam etmen için ben urban care kullanıyorum doğumdan önce de onu kullanıyodum değişmedi saçım hamileliğe göre evet hafif dökülüyor ama ben yine her gün multivitamin alıyorum
bituhafanne umrumdadegil bir zararının olabileceğini düşünmüyorum ama doktorunuza sormanızda fayda var :)
umrumdadegil xhbgns verdi ama unutuyorum hep içmeyi ya benim saçlar önceden beri çok dökülür iyice arttı
xhbgns umrumdadegil Ay o zaman sarimsak yutacaksin son care hdkshsj ya da evde keratin bakimi falan da yapabilirsin tabii bebeden zaman kalirsa
xhbgns umrumdadegil Uyurken girse insanın aklı kalıyor kustu mu etti mi bilmem ne benimki en azından öyle bir de ağlarken morarıyor sağ olsun 2 saniye içinde nefesi kesiliyor ağlamaktan katılıyor ben o yüzden duşa eşim geldiği gibi giriyorum 😂 diyorum sen al bebeği ben 15 dk yokum 🫠 öneririm en güzel terapim o artık hekdjjsjdj
umrumdadegil xhbgns mecbur öyle yapıyorum zaten ama eşimde de ağladığı için sesini duyunca stresleniyorum😂