mucizemgelsin RavenV güzel kardeşim inşallah çocuğun olmaz senin derken bana beddua ettin ve ben seni ilahi adalete emanet ediyorum. Neyi bilip bilmeden konuşuyosun? Ben 3 tane düşük yaptım.. neler çektim.. şimdi sağlığıma kavuştum çok şükür yeniden bebek istiyorum.. Ama sen dedin ya inşallah çocuğun olmaz senin diye… Neyse bir şey demeyeceğim sana. Kalbinizi iyi tutun burada birsürü deneyim yazan annede var bak bakalım oku bi bilgilen
mucizemgelsin Busekrtl Allahtan hayırlısını diliyorum tabii ki.. ailemde o kadar koç burcu var ki öfkeleri kendilerine zarar hepsi sinirli, asi. İki dk da yumuşarlar o ayrı? Çocuğuma niye yaşatayım bile bile? Ayrıca koç veya istemediğim bi burç olsa çocuğumu sevmeyecek miyim var mı öyle bi şey
Busekrtl mucizemgelsin Koç burçlarını özetlemişsin harbiden evet çok çabuk da yumuşarız 😂 İnşallah hangi burç istersen o olur. Ben de mesela kesinlikle başak filan istemiyorum ama Allah ın takdiri. Son adetim 6 ocaktı ona göre ekim gibi gözüküyordu, terazi filan. Ama en son verilen kağıtta ne alakaysa 15 Eylül gibi gözüküyor ve Başak çıkıyor. Allah affetsin hiç sevmem başakları 😂 Hayır kendi yükselenim de başak 😂
12_annee mucizemgelsin sen 1 ay sonra denemeye başlasan bile ilk ay hemen tutcak hali yok sonuçta fırına yemek atmıyorsunuz kimi insan ne kadar deniyor 18 ay sonra ve ya 2 sene sonra hamile kalabiliyor buradaki bayanlar ne bilsin doktora gidip danışın en iyisi sizi güzel bir şekilde yönlendirir
Guclu_anne mucizemgelsin Ben koç burcuyum, oğlumda koç Burcu. Sürekli kavga ediyoruz (2 yaş) eşim iki cocuğu uyarır gibi kavga etmeyiiin diyor. Koç burçlari genel olarak iyidir evet ama aşırı sinirli ve inatçiyiz.
Guclu_anne Busekrtl Ben koç burcuyum oğlumda koç burcu. İkimizin yukselenide başak. Birde alçalan varmış sırf merakımdan bakmiştim ikimizde balık. Ver sürekli kavga ediyoruz. Dediğiniz gibi öfke patlamaları sık yaşıyoruz. Özellikle oğlumun(2 yaş) öfke nebtlerine karşılık bende öfke krizi yaşıyorum.
Cansucan bilgeeS başak burçları çok takıntılıdır herşeyi çok büyütür çok aşırı düşünür kendini gereksiz yorar gece uykuları kaçacak derecede özellikle kadınları böyledir bide çok çok fazla konuşurlar hayatını bu şekilde yaşasın istemem açıkçası beyinleri hep dolu alınganlar yorucu yani o yüzden onu düşündüğüm için aslında neden herşeyi kendine dert etsin ki hayat boyu
cakebabe Apopot bende koç burcuyum asla istemezdim çocuğumun koç olmasını sinir hastası takıntılı inatçı tipin tekiyim hahaha siz niye istiyorsunuz çok merak ettim
Apopot cakebabe ahaha bnde inatçı ve sinir hastasıyım ama inadım sayensinde çok şeyi kendi başıma halledebilen cesur çalışkan biriyim kızımda öyle olsun isterdim çünkü tanıdığım boğalar genellikle tembel ve benim uyuşuk insanlara asla tahammülüm yok😓
huysuz__ mucizemgelsin evde 3 koç 1 ikizler yaşıyoruz😅 ikizlerin adı çıkmış, kurban olam oğluma, huyu suyu maşallah, geri kalanımız tımarhanelik , koç severlere duyurulur😅
BirAskMasali1323 huysuz__ ay benimde eşim koç burcuuu çok zorlar..Koçlar anlatılmaz yaşanır😂sinirli,agresif,dediğim dedik,benimki benim,ağır abi varmıı arttıran😂
Gamzegll mucizemgelsin estafurullah yargı değil neden yargılayayım seni biz ona bardağın boş tarafı demeyelim bakış açısı diyelim benim bakış açım ! Umarım birgün demek istediğimi anlamak zorunda kalmazsın
mucizemgelsin _almirasmom aklımda fikrimde var merak etmeyin ama siz saygılı bir insan olmayı dileyebilirsiniz zira heyecanımı olumsuz yorumunuz ile zedeleyemem. Bu işin nasip işi olduğunu biliyorum tabiki. Yukarıda yorumları okursanız annelerin deneyimlerini anlarsınız!
lena1234 Sezeryan yapıp yükselenini hesaplarsın bi de abla🫠 dua et erken doğmasın o zaman dkjdd evladın cinsiyeti olmazı geçtik burcuna geldik
Sinerjik mucizemgelsin istemekte cok haklisin ama sunu soylemek istiyoruz burca gore bebek belirlemek yanlis olmaz degil ama cok da dogru olmaz çünkü sen atıyorum oglak olmasin diye cabalarsin ama erken dogar oglak olur veya gec dogar oglak olur. simdi takma kafana saglikli olsun da hangi burc olursa olsun benim yegenim koc burcu ama ismi naz. O kadar nazli ve nahif ki. Ona da dediler ki ismine çekmis. Bak bir sürü parametre var. :)
zeynpdgn mucizemgelsin Ben evlat sahibi olabilmek için neler yaşadım.2 tüp bebek 1 normal gebelik. Birinde kimyasal, normal gebeligimde kalbi durdugu icin kurtaj oldum. 2. Tüp bebek denememden çok şükür 31 haftalık hamileyim. İnanın aklıma burc falan gelmedi. Doğsun da dedim sağlıkla başka bir şey istemem. Benim için hamile kalmak çok zordu. Siz burcuna göre denk getirip hamile kalabiliyorsanız maaşallah size🧿 hangi burç isterseniz ona denk getirin. Bu arada ben de bir boğa kadınıyım😊👍🏻
Enfal_06 Einan burcu mu yansıtan birimiyim bilmiyorum ama aşırı inatçı fedakar bildiğin saftirik herkesi kendi gibi iyi sanan çok iyi biriyim sürekli dışlanan da