Ea_aylms6 Kız bebeğim olacak önerebilceğiniz müslin battaniye var mı acaba düz istemiyorum desenli olursa daha iyi olur gibi 😍 bir de kaç tane müslin battaniye almalıyım çok kullanışlı mı ?
Ahsksdk Ea_aylms6 instada muslinhome_ sayfasına bakabilirsin isimli yaptırmak istersen eğer aşırı kaliteli❤️
seymaa7 Ea_aylms6 trendyol babylondy sayfasından aldım birkaç tane çok severek kullanıyoruz birden fazla alın zaten lazım oluyor
yeschef-13 Ea_aylms6 merhaba müslin örtüler kesinlikle bol bol olmalı pusette,duşta,duş sonrasında,ana kucağında,kucakta,uyurken,kundak ya da yatacağı yermek vb bir sürü kullanımı var özellikle yaz bebeği olacaksa💐 Benim magaza dışında internetten aldığım yerler 5 tane https://www.zezigkumas.com/ortu 3 tane https://ty.gl/ag73iyjt2o 3 tane https://ty.gl/snzyvfoktp
asell13 Ea_aylms6 e bebeğin müslinleride güzel 4 katlıda var inceside. Benim 2 tane oğlumdan kalma var 2 tane daha alsam yeter
Ea_aylms6 Ahsksdk isimli hastane çıkışı alacağım battaniyeli o yeterli olur bence. Bunu da isimsiz almayı düşünüyorum
Ea_aylms6 yeschef-13 zezigkumaş ürünü nasıl kumaşı sert mi acaba o sitedeki gibi şekilli örtü istiyorum aşırı hoşuma gitti
Ea_aylms6 asell13 MorKelebek54 uygulama doğumumu 30 ağustos gösteriyor 4 katlı müslin mi almslıyım tam yaza gelmiyor gibi
OguzMoms Ea_aylms6 Trendyoldan Zeypbadan aldım çok çok beğendim 4 katlı onun haricinde desenlileride E bebekten aldım onlardan çok güzel bakabilirsinz
Zeyasln Ea_aylms6 ben e bebekten alıyorum sanırım 6 7 tane var büyük küçük olmak üzere 😅 yazın özellikle müslin hayat kurtarıyor
MorKelebek54 Ea_aylms6 ben bi ince bi nkrmal bi de 4 katli olarak aldim. Bence penye battaniyelerden cok daha kullanisli muslinler hem havlu olarak da kullanan bile var suyu guzel emdigi icin. Yazin da bebegi terletmiyo fekan yedekli olsa iyi olur bence ☺️
2727dfne Ea_aylms6 yaz bebegime muslin cok iyi oluyor bende kızımda kullandım cok güzeldi ama buna yorganlar battaniyeler olması lazım malesef 😃
yeschef-13 Ea_aylms6 yok asla değil ben oradan müslin örtü dışında 2 tanede nevresim takımı aldım çocuk yatağı için 1 tanede peluş battaniye aldım gördüğüm en iyi kumaşlardan
MorKelebek54 Ea_aylms6 muslin konusunda aya bakma bence illaki lazim olucak bu yaz olmasa da bidaki yaz illaki lazim olucak bence al dursun kenarda. Ev de de kullanabilirsin onu bu arada illa disarda kullanmak icin alma yanj
Azra8Engin Ea_aylms6 trendyol H&M home ve cloudy baby collection saticilarindan aldım şimdilik 3 tane muslin battaniye var
Ea_aylms6 yeschef-13 peki tek katlı mı oluyor müslin örtüler açıkcası çok beğendim ama kötü olursa iade sorunu için korktum 😂 bir de trednyolda 150-200 arası orada 400
yeschef-13 Ea_aylms6 150-200 dediğinizin kalitesi ve bu bir değildir diye düşünüyorum ama onun kalitesiz çıkacağını bile bile korkmuyorsanız onu alın benim markam değil sonuçta 😂😂💐💐 ınstgaram sayfalarına va bakın isterseniz bide
Ea_aylms6 yeschef-13 ay yok tabii ki daha kalitelidir görmüştüm bu sayfayı etrafımda sipariş veren hiç duymamıştım sizden duyunca almakta emin oldum teşekkür ederim 😍