Ebrar042 Nazrinarslan betaya göre ikiz olup olmadığı anlaşılmaz 15 ile üçüzlere hamile olduğumu öğrendim biri mecburiyetten sonlandırıldı ikiz olarak devam ediyoruz
Nazrinarslan Nazrinarslan Ebrar042 peki beta deyeri 5güne 20kat artmışsa ilk 9,45 5fün sonra 181,6 çıktı bu durumda kimyasal gebelik ola bilirmi?
Leyliya Nazrinarslan regl olmam gereken gün 123,3 ile öğrendim ve ikiz gebelik yaşıyorum betayla ilgisi yok
Dilaradefe28 denizalismom hayir anlasilabiliyor benim cok cok yuksek bir degerle ogrendim tabi aklima gelmezdi boyle birsey ama betada da asiri yuksek degerlerde anlasilabiliyor
Pamuk Dilaradefe28 Benim kardeşimin ciddi yüksekti tek gebelikti.Doktor beta ile hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi.
Nazrinarslan Dilaradefe28 peki beta deyeri 5güne 20kat artmışsa ilk 9,45 5fün sonra 181,6 çıktı bu durumda kimyasal gebelik ola bilirmi?
denizalismom Dilaradefe28 benim bir arkadaşımın çok yüksekti ama ikiz değildi . Herkesin farklı olabiliyor demek ki 🥰
Mzzz Nazrinarslan canım sen 5 gün sonra vermişsin 2 gün sonra verince 2 katı artması lazım zaten senin artış çok normal kimyasal gebelikte değer artmaz düşer yada çok çok az artar yani şuan alakası yok
Dilaradefe28 Nazrinarslan kuzum okadarini bilemiyorum benim ikiz oldugu icin yuksekti kimyasal olup olmadigini burda kimseye netleyemez oyuzdn bence muayneni bekle kendini strese sokma derim
Nazrinarslan Ebrar042 hayır verdiğim gündsn 5gün sonra verdim testim ilk defe silikdi sonraki günlerde direk pembe çıktı 2günde bir 2kat artmalı die biliyorum hesablayinca 148 falan ediyor bende de 181 oldu
Mucizeayla Artışını ben bilmiyorum bir kez kan verdim evde yaptığım testten sonra , o kanda da yaklaşık 3-4 haftalikti değerim 135 bin çıkmıştı ikiz gebelikmis