prens_prenses_annesi Hamilebirisi_06 benim karisik ya bnim ikisindede canim eksi istiyo ama oglumda cok bulantim vrdi bunda ara sira gelen bi migde bulantisi ama oglumda asiri bulanirdi bisi yiyemezdim kusrdim
prens_prenses_annesi Hamilebirisi_06 benim icime kiz doguyo birde burda bir cok kisiye ilk ultason resmini attim kiz dediler
Mkblgrlyn prens_prenses_annesi 18.haftada minik bir pıt pıt hareketi. Şu an 23. haftadayım genelde bir yere toplanıyor ve tekme yiyip duruyorum 😂
Rmysa_123 prens_prenses_annesi 19 20 haftalar arası hissettim şuan 31+3 hiç durmuyoruz kıyafetlerden bile belli oluyor hareketi
Ytsnzy Minejjan yaa bende bugün hissetmeye başladım ilkinde bağırsak hareketi sandım ama değil çok bariz fark oluyor 🥲🥰
Beyzakeles prens_prenses_annesi bu konuyu bende merak ediyorum 12 den sonra ufak ufak birşeyler hissediyorum ama erkende diyorum bilemiyorum erken hissediliyor mu ben mi yanılıyorum🤦♀️
kader_ozol prens_prenses_annesi ilk kızım da 20. Haftadan sonra tam hissetmeye baslamıştım ikincisin de 16. Haftada tam hissetmeye basladım minik kıpırtılarını 😀
zelis63 prens_prenses_annesi bir oğlum var çok istiyordum bir kızımda olsun Buda erkek canm 26 haftalık şuanda 🥰