Sedacannn feridelevent_08 bnce biraz daha belle sonra sürekli 2 günde bir gidip kan verip yükseldi mi neoldu diye endişelenme
Aslanmom1 feridelevent_08 Adete 3 gün kala kahverengi lekelenme yaşayıp devamı gelmeyince gece yaptığım lh testiyle öğrendim hamileliğimi. O günden sonra hiç leke gelmedi.
feridelevent_08 Aslanmom1 Allah razı olsun 🤲🏻🌸 benimde Şuan açık kahvemsi gibi akıntım var anlam veremedim ne olduğu bi yandan adet olacakmışım gibi hissediyorum bide aşk karında şişlik var 🥺 hayırlısı olur inşallah
Aslanmom1 feridelevent_08 Aynıydı benimde canım daha 1 hafta oldu öğreneli benimde. Hala ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyo endişe yapma. Ama yarın hemen kan testi ver cıkar zaten
feridelevent_08 Aslanmom1 maşallah rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸 darısı başıma artık nasip kısmet 🌸❤️
feridelevent_08 Aslanmom1 yardımcı olurmusunuz bana eşimin ısrarı üzerine kan verdim ve Bcg HCG sonucum 12 çıktı yumurtlamamın üstünden tam 14 gün oldu
buse76 feridelevent_08 evet şuan gebesiniz 5 üstü pozitif ama çok küçük iki gün sonra tekrarlayın kanı inşallah artacaktır
Aslanmom1 feridelevent_08 şuan var gözüküyo gebelik ama önemli olan iki günde bir tekrarlayıp 2 katına çıkması canım