feridelevent_08 14 gün oldu bugünle beraber gebelik varmıdır Normalde LH testlerim bu zamanlarda silik çıkardı 2 gündür takip ediyorum günden güne koyulaştı normal gebeliktedir yaptım ilk dakikada çıktı
Sedacannn feridelevent_08 adetiniz geciktiyse kan verin değer çıkar ama şimdi baktırıp strese girmeyin gebelik var gözüküyor
Sevvalll42 feridelevent_08 hamşlesin bende ovülasyon testiyle yaptım öğrendikten sonra ikisde koyu çıktı
feridelevent_08 Sedacannn normalde 19 nisanda adet günüm ama biraz değişik durum oldu bugün yumurtladıktan sonraki 14. Günüm🥺 gebelik varmıdır
feridelevent_08 Aliye35 ben 5 kere kimyasal gebelik yaşadım gidip kan vermek nasip olmadı inşallah Buda öyle olmaz sevinemiyorum da 🥺
Sedacannn feridelevent_08 gebelik var gözüküyor ama çok yeni strese girmeyin diye adetiniz geçince kan verin ki değer yükseldi mi diye stres yapmayın diye
mombarbie_ feridelevent_08 Rabbım güzel haberler almayı nasip etsin kan verdikten 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte tekrar kan verin artışa göre sağlıklı gebelik olup olmadığı anlaşılıyor
feridelevent_08 Sedacannn doğru söylüyorsunuz şimdiden stere girdim bile varmı yokmu adet olucammı diye ben 5 kere kimyasal gebelik yaşadım Buda öyle olmaz inşallah 🥺🤲🏻🌸
feridelevent_08 Sevvalll42 İnşallah hamileyimdir nerdeyse 2 senedir bekliyoruz 5 kere kimyasal gebelik yaşadım … bide Şuan çok çok acık kahve rengi akıntı gibi bişey oluyorum normalmi bu durum siz ne zaman lekelenme yaşadınız
feridelevent_08 mombarbie_ amin Allah razı olsun 🤲🏻🌸 inşallah yarın kan vermeye gideceğim bakalım ne çıkacak
Sevvalll42 feridelevent_08 evet normal ben ilkinde yaşadım daha hamşle olduğumu bilmiyodum adetime yakın gelmişti heralde bunda yok olmadı
Aslanmom1 feridelevent_08 Adete 3 gün kala kahverengi lekelenme yaşayıp devamı gelmeyince gece yaptığım lh testiyle öğrendim hamileliğimi. O günden sonra hiç leke gelmedi.
Sedacannn feridelevent_08 bnce biraz daha belle sonra sürekli 2 günde bir gidip kan verip yükseldi mi neoldu diye endişelenme