MomyAsli_ Yasore beslenme saatlerini benim uyanma uyuma akşam yemeği saatime göre ayarladı sen kendine uydurursun ev yoğurdu da çok kilo yapıyor pekmez koyup yiyorum onu da
Ebrar042 MomyAsli_ Rabbim hayırlısını versin gebelik zor ikiz daha zor hastanede yatıyordum dün çıktım ister istemez erken doğum riski oluyor
MomyAsli_ Ebrar042 yaaaa çok mu var doğuma peki kaç haftalıksınız tüp bebek filan mı normal ikiz mi birbirine benzeyen ikiz mi olacak cinsiyetleri ne 🧿😄
Yasore Ebrar042 Evet en streslisi erken doğum doktorum suyun fazla 34 haftayı görürsek sükredelim dedi😬
Ebrar042 MomyAsli_ 28+3 dük bugün en az bi 4-5 hafta daha durmaları lazım 🥺 yok maalesef tedavisiz kalamıyorum aşılama ile kaldım iki paşam olacak 🥰 tek yumurta mı çift yumurta mı bilmiyoruz şimdilik doğduktan sonra sürpriz olacak 😂
Yasore Tuba-M55 Ay insallah icime su serpildi suan sabahtan beri dert ediyordum saglıklı dogsunlarda baska birsey istemiyorum ☺️
MomyAsli_ Yasore inşallah sağlıkla doğarlar zayıf çocuk daha çabuk toparlıyor suan topla kiloları zaten tek çocuktan fazla taşıması zor 😄
Yasore Ebrar042 Vermedi birsey sadece dikkat etmemi söyledi ben turkıyede detaylı usg baktırmıstım normalde yurt dısında yasıyorum burdakı doktor normal diyor ama bilmiyorum hangısı dogru