Elifxxxx Kızlar normalde de idrar yolunda enfeksiyon vardı ama şimdi 14 haftalık hamileyim ve aşırı şekilde kasinditm var ve antibiyotik kullanıyorum doktorumun tavsiyesiyle ve hiçbir faydası yok napicam bı fikri olan var mj yaa
serifenur95 Elifxxxx 5 gün önce aynı şekilde bende oldum doktorum saşe ve progestan verdi tek fark bende kahve lekelenme oldu.Saşe çok iyi geldi monurol adı ve günde 4 lt ye yakın su içtim ve idrardan enfeksiyonu attım çok şükür.Antibiyotiğinize devam edin elbette ama kesinlikle asıl şifası su içebildiğinize çok su için🌸
Enfal_06 Elifxxxx antibiyotik etki edene kadar serum takmami söylemişti doktor ben çok geçiriyorum enfeksiyon gebelik öncesi ve gebelikte aynı devam geçmiyorrr yani
yeni-annelik Elifxxxx bende aynı durumdan müzdaribim hem kaşıntım hemde akıntım var doktorum fitil ve krem verdi kullandım ama asla geçmiyor akıntım sarıya döndü korkuyorum artık
Elifxxxx serifenur95 suyu çok iciuorum ama atamıyorum ya ve aşırı kasintim var çok rahatsız ediyor buda beni bide çok korkuyorum şimdilik şükür lekelenme felan yok öyle sorun yok ama korkuyorum çok tehlikeli bı durum enfeksiyon
Gizem9688 serifenur95 monurolu 2 gece once ben de ictim. Tüm gece cişi tutmak lazimmis ama 21 haftaligiz ve sadece 3 saat dayanabildim. Insallah benimkini de gecirir
serifenur95 Elifxxxx şöyle ki gebelikte çok sık rastlanan bir durum.Korkmayın sakın olun lekelenmenizde yokmuş ben oğlumda da olmuştum antibiyotik kullandım çok şükür bi haftaya geçmişti sizinde geçer Allahın izniyle ferah olun ve bol suya devam 3.5-4 lt zorlayın 🌸
Beybitooo Elifxxxx büyük ihtimal mantar vardır beni travazol krem kurtarmıştı kaşıntı çok kötü bir doktorunuza sorun isterseniz
Elifxxxx Enfal_06 aynen benimde öyle ya. Ama serum takmadilar bana haftaya tekrar başka bı doktora randevum var bakalım bide ona diycem
Enfal_06 Elifxxxx bana devlet hastanesi serum felan takmadı kendi doktoruma söyledim Serum içeriğini yazıyorum götür acile göster yaparlar dedi doktorum o hastanede görev yapıyor gösterdim tanıyorlardi zaten doktorumu hemen yaptılar kendime geldim devlet hastanesi bana git kendi hastenene dedi bişey yapmadılar
Aminefatma Şuan bende bu konuda muzdaripim 18+5 güz bi kaç gündür vajinal enfeksiyon yasiyorum dün akşamdan beri kahve lekelenmelerim oluyor
serifenur95 Aminefatma doktorum bana çok az su içmişsin kahve leken ondan sebep olabilir dedi.Çok su için istifra edinceye kadar gerekirse su ile atabilirsiniz enfeksiyonu
Aminefatma 15 gün öncede ayni şekilde enfeksiyonum tekrar etti ama hiç kahve leke akintim olmamisti şimdi olunca biraz tedirgin oldum açıkçası
Aminefatma Aslında çok su içen biriyim normalde acile gitsem pek bisey yapacaklarını sanmıyorum beni tedirgin eden kahve leke akintim bi zararı varmidir
serifenur95 Yani muhtemelen enfeksiyon kaynaklı olabilir ama siz ihtimale atmayın net bişey diyemiycem sabah erkenden gidin ve cihazlardan randevu almaya çalışın alamazsanız doktorunuza lekelenmeniz olduğunu söyleyin muhakkak sıra verecektir 🌸
Elifxxxx Beybitooo tamam teşekkür ederim bı soruyum da eğer kulak derse çok iyi olucak çünkü kötü hissediyorum kendimi
Elifxxxx cLearQueen sağol canım onu hamilelikten önce yapiyodum ama oda ph bozuyomus glaiba dengeisni bozuyo dediler şimdi bide hamileyim ondan korkuyorum bisye olur diye
Elifxxxx yeni-annelik sarıya donduyse sokuluyodur enfeksiyon ben öyle biliyorum benimde öyle sürekli tekrarliyor
cLearQueen Elifxxxx hayir ph bozmaz asla.. 2 farklı profesorden duydum bunu… sabunlar temizleyiciler ph bozuyor..