madameux ogrtmn_27 evet benim kendi hastaligim nedeniyle riskli gebeligim var 17, 19, 21, 23 haftalarda toplam 4 kere detayliya girdim. 17de görüldü. 19da küçülmüş dendi. 21de tamamen yok oldu.
madameux ogrtmn_27 ben gecen birini gördüm instagramda korpus tümörü varmis bebeginde. Çok çok nadiren kalici oluyormus ama kadinin bebeginde hidrosefali de vardi. Yani sende sadece kist gözüküyorsa bu %99 kaybolur.
ogrtmn_27 madameux yok canım gelişimi falan ölçümleri normal nu kisti gördü 17 haftaligiz geçer dedi insan korkuyor işte anne yüreği
madameux ogrtmn_27 hic dusunmemeye çalıştım doktorum gecer dedi cunku gececegi gecmeyebilecegi de biliyorlar. Gecmeme ihtimali görsem söylerdim dedi
ogrtmn_27 madameux haklısın canım benim doktor da 30 yıldır bu işi yapıyorum geçmeyen görmedim dedi rabbim esirgesin…
Limonlukekkk beybim0 kistlerın birı kayboldu biri küçüldü elhamdülillah zaten doğuma kadar geçiyormuş onlar tabi ana yüreği stres yaşadım
Minnos22 Arkadaslar ben de 34+0 haftam. carsamba günü gittiğimde kist hala. Duruyor dendi çocuğun gelişimi de 3 hafta geride dedi doktor o yüzden 37. Haftada doğum yapacağım kendimi çok kötü hissediyorum böyle doğum yapan oldu mu ?sonuç ne oldu doktor her şey cocuk doğup büyüdükten sonra belli olur dedi.