Temmuzmucizesi26 Baybmoms canım ben 32 den sonra 2 haftaya bir gittim 37 den itibarende haftada iki kere gidiyorum artık son zamanlar bebek daha iyi kontrol altında olmalı yani haftada iki demek 3 güne bire döndük 2 kere nst bir kere ultrason yapıcam dedi doktorum böylesi daha iyi
Temmuzmucizesi26 Azra8Engin canım mutlaka yoğurt ye günde iki kase içerisine de meyve doğrayıp yiyorum ben elma vs 15 güne yakında yarım kilo almıştı 37 de 3200 dedi doktor şu an 38+3 olduk kaç kilosu bilmiyorum. 3500 doğar diye tahmin ediyorum. Birde yemeklerini ye sol tarafına uzan biraz ben burda da okudum ama okumadan önce de zaten bilmeden yapıyormuşum aşırı ağırlık çöküyordu üzerime direk yatıyordum yemekten sonra elimde olmadan. Bol bol da su iç zaten kuruyemişler yumurtalar klasik artık onları çoktan yapmışsındır
Azra8Engin Temmuzmucizesi26 yoğurdu 2ye çıkarayım canım. Doktorum eşimin yanında soluna yat dedi istesem de sağıma yatamıyorum zaten eşim sagolsun 😊çok teşekkür ederim 🩷💐
Temmuzmucizesi26 Azra8Engin evet özellikle gece yatmadan yemek çok fayda ediyor bence birde bu dönemde bebek bizden besleniyor bütün depoları boşaltıyor yoğurt güzel protein sağlıyor meyvele de birleşti mi ekstra bir şey olur. Canı içinde sağlıklı olsunda inan kilo boş bende taka taka geldim bu zamana kadar çevre mutlaka soracak kilosunu önemseyecek diye bence bunu düşünmek bile bebeğin kilosunu etkiliyor 🌸
Azra8Engin Temmuzmucizesi26 ah keşke ya. Düşünmeden edemiyorum. Annem anne olunca anlarsın dediğinde anlıyorum seni derdim de, çok farklıymış. Şimdi çok daha iyi anlıyorum anneciğimi
Anneoluyorumm00 Baybmoms benim İlk hamileliğimde 37 haftada 2.800 du 38+5 te 3.600 olmuştu normal canım son haftalarda çok alıyorlar
Temmuzmucizesi26 Azra8Engin bende kendimi çok yıprattım bir ara bu konu için 🥲 ama her şeyin temelinde akışa bırakmak yatıyor gerçekten 🥲 zaten doğsun kilo aldıkça boşa kafaya takmışım dersiniz 🌸
aresinannesi1 Azra8Engin bizimde geçen hafta 37+2 de 2841 dedi üzüldüm açıkçası genetik olsa eşim 196 boyunda bir adam ben 172 boyundayım çocuğun iri olması gerekir bide daha önce klinik takipliydim doktorum hep 10 gün önde önde diyordu 30. Haftaya kadar sonra devlete geçmek zorunda kaldım şimdi de karın çevresi geri de diyo burdaki doktor
Azra8Engin aresinannesi1 hangisine inanacagini şaşırdın demi? Allah’ım sağlıkla kavuştursun inşallah 💐
Ozlem1993 Baybmoms son aylardasınız sık çağrırlar geçen hafta 35 haftayken 2608 di bugün 35+6 3 kilo son zamanlar daha hızlı kilo alıyorlar
Sevilc Haftadan sonra benim doktorum da her hafta kontrole çağırdı ama bu kadar artış bana normal gelmedi bir yanlislik olabilir
susaMom_ Azra8Engin Canım geçmiş olsun plesanta neden yaşlanıyor acaba doktorunuz bilgilendirdi mi bu konuda
Sevilc susaMom_ 36+0da geçen salı kontrolümde benim de yaşlanmaya başlamış erken doğum belirtisi olduğunu söyledi bakalım
Reyhan-v Ben de 36+0 da gittim 2657 dedi. şimdi de 36+4 3-4 gün karın çevresi geri dedi. Ama olur o kadar tolere edilebilir 2 haftaya kadar dedi ben de doğru dürüst kilo almadım ki bilemiyorum protein de çok tüketiyorum ama demek ki bi yere kadar yarıyo😐
-2024 35.hafta da 2.550 gramdi 37. Haftada 3.100 gram olmuştu çarşamba günü kontrolümuz var bakalım 38 de kaç olmusuz