28kbr Kızlar selam Laboquick, inovita, bir gebenin günlüğü bu üç markadan hangisini önerirsiniz. Bir gebenin günlüğünü iki ay denedim ama maalesef sonuç alamadım henüz. Yorumlarınızı paylaşır mısınız
portakalsekeri1 28kbr Bence düzenli adet görüyorsanız adetin 11.günü başlayıp gün aşırı ilişki deneyin. Hem stresi daha az oluyor
0127ryhn 28kbr bende Merak ediyorum marka farkediyorrmu bu ay ilk kez innovita kullandım artık bugunden itibaren bı kaç gün içinde adet olmam gerekiyor inşallah ise yaramistir
0127ryhn Zehrftma hayır canım sonuç alamadım adet olunca Dr gittim ilaç kullandım yumurta takibi yaptik bu ay bakalım inşallah bu kez sonuç alırım
Zehrftma 0127ryhn bnde bu ay yumurta takibi yaptım klomen kullandım sadece bir yumurtam var oda dün baktık 17mm inşallah tutar çatlatma iğnesi vermedi
0127ryhn Zehrftma benimde öyle oldu sadece sağda bir yumurta 19 mm olmuştu çatlatma iğnesi verdi kullandım insalalh tutar ya Rabbim çok aratmasın strese sokuyor böyle hastane işi git gel her defasında vajinal ultrason gerçekten geriyor insani
0127ryhn Zehrftma nedencatlatma iğnesi vermedi acaba adetinin kaçıncı günü gittiğinde 17 mm di ben mesela adetin 11gunu gittim 12 mm adetin 14 günü çağırdı 19 mm olmuştu hemen iğne verdi iğne saati ve ilişki saati söyledi sana neden böyle yapmamis
Zehrftma 0127ryhn adetin 15.günü 17mm olmuştu dün yani ama istedim yok dedi akıntım hiç yok normalde yumurta çatlarsa akıntı çok olur yumurta akı gibi ama benim iki aydır o olmuyor söyliycektim doktora ama unuttum acaba akıntı olmayınca yumurta çatlamadımı demek oluyor ??
0127ryhn Zehrftma bilmiyorum canım evet yumurtlama döneminde de xatlama oldugundada çok akıntı oluyor ama akıntı olmayınca çatlama olmuyormu onu bilmiyorum tekrar cagirdimi seni
myangelson Zehrftma her zaman akıntı gelmezmis yumurta catladiginda. Bir de yumurta çatlama akintisi yumurta akı değil beyaz kremsi akintidir. Yumurta akı geldiğinde yumurta olgunlaşmış oluyor sonra beyaz kremsi yoğun akıntılar geliyor o da çatladı demek oluyor
Zehrftma 0127ryhn yok adet olmazsan test yaparsın yada kan verirsin dedi olursanda eğer istersen tekrar reglin2-3.günü gel dedi