Buseirgit vallahi hissedicem hissedicem diye ödüm yüreğim koptu belden uyuştururken bikere iğne yamuldu kendimi kastıgım için ikincide vurabildi sonra yatırdılar batikonu vücuduma dökerken falan hissediliyor ya başlıyorlar sandım başlamayın başlamayınnn hissediyorum falan diye yakındım dediler sakin ol şuan boyuyoruz seni başlamadık kontrol etmeden başlamıycaz falan sonra iyice uyuştum artık bacak falan oynatıp kaldıramıyorum halaa korkudan sürekli sordum hissetcekmiyim diye doktorumda seçil artık sakin olur musun boşuna kendini kasıyosun başladık bebeğin cıkmak üzere sakin ol bebeğini düşün boşver gerisini falan dedi ve o an midemden bir çekiştirme gibi bişey oldu acı değil çekiştirme (dokunmalar hissediliyor malum) o anda bebeğimin ağlama sesi geldi ve ağlamaya başladım bütün korkularımı unuttum boşuna panik yaptım saçma sapan onun dışında çoook güzel geçti öyle acı hissetme falan olmadı sadece bu doğumumda odaya cıktıktan sonra uyuşmam daha erken geçti biraz daha ağrılı geçti ilk 2-3 gün hatta taburcu oldum tekrar gittim ağrıdan hastaneye ilkine göre biraz zor gibi geldi bana süreç ama bebeğiniz için herşey değer 4. Günümde yürüyerek hastaneye gittim geldim bebeğimin kontrolüne düşünün bugün 6. Günüm evde iş güçde görmeye başladım toparlandım sayılır ilk 3 gün sadece zorlayıcı oldu benim için dinmeyen ağrılar yaşadım şuan cok iyiyim o güne göre 😊🙏🏼