ZeynepDuru17 Azra8Engin ebem ölmüş cenazesi var diyip.ise gelmeyenler gibi oldu ahahaha doğurma aman dur gelme de canım 🙄🤣🤣🤣🙈🙊
Azra8Engin ZeynepDuru17 teyzem sünnet oluyor dedem de kocaya kaçmış😁 4. Bebeğine söz 😁 Ahahaha hakikaten doguruyormusum😁ne gülerim ama😁
Buseirgit ela-arikaN-13-07 2 çocuk annesi olarak cevap veriyorum erken değil. 3. Bebeğime hamileyim 33-34 gibi hazırlamayı düşünüyorum. Son zamanlar ağırlaşıyor insan yapmak istemiyor.
ZeynepDuru17 Azra8Engin vala bende çok gülerim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin rabbim şaka bı yana dördüncü düşünüyormuyum bı sormam lazım 🤣🤣
Sadeceanne2 ela-arikaN-13-07 yıkanacakları yıkayın Çantaya eklemeden kenarda bırakın Ne olur ne olmaz. Birde ağırlaşıyor insan ne kadar geç yaparsa o kadar yoruluyor ne olacağı belli olmuyor daha erken doğuma alınma ihtimali oluyor bir anda
dogurangaplumba Azra8Engin eeh gari 3. De 35 haftalık oturan 4. De doğuma giderken çantaya tıkıştırıp gider güvenme ona🤣🤣🤣🤣🤣
Azra8Engin ZeynepDuru17 😁dua et ikinciyi hemen yapmayım🙈 dogurangaplumba 😁kız belki bende ikinciyi yaparım hemen arkadan😁 bende arsızım akıllanmam 🙈
dogurangaplumba ZeynepDuru17 ahahahaha ben senin yüzünden yatarken sen ziyaretimemi gelcen🤣🤣🤣🤣🤣🤣 neden yattı dediklerinde de benim rahatlığımdan hastane çantamı hazırlamadım dersin vallahi bana dert oldu ya🤣🤣🤣🤣
ZeynepDuru17 dogurangaplumba söylerim kankalik bu günler için yokmu ahahahaha 🤣🤣 normalde deli değil hastane çantası yüzünden bu hale geldi derim 😒🤣🤣
ZeynepDuru17 dogurangaplumba kız tımarhaneye yatacaksin çanta yüzünden deli.degil.normalde diyorum ya aman harbiden delirdin heralde 🤣🤣🤣
ZeynepDuru17 Azra8Engin aaa senin daha birinci mi kız benim kızlar okula gidiyor ikincide gelecek arkadan bak gör 🤣🤣🤣
dogurangaplumba Azra8Engin hiç bekleme Azra hemen yap ama tamam mı birde sana laf yetiştireyim burda çantanı yap diye 🤣🤣🤣🤣
Haz28 ela-arikaN-13-07 kesinlikle hazırlayın ne olacağı belli olmaz belki 35 haftada gelmek ister bebek ya da acil bir durum olur
OguzMoms ela-arikaN-13-07 Bende 33+2 olduk çoğunu hazirladim bikac eksiğim kaldı onlarida hazırlayıp tamamlicam artik