KurabiyeninAnnesi123 ZeynepDuru17 bende şehir hastanesine gidicektm ama randevu bulunmuyor bu seferlik bulsam ayni doktora bir dha ki ay bulunucagi meçhul mecbur özele gidicem biraz şartlari zorlicaz
ZeynepDuru17 KurabiyeninAnnesi123 mecbur olunca yapacak bişi yok ben eğitim araştırma gidiyorum randevusuz buluyorum hep sıkıntı olmuyo
KurabiyeninAnnesi123 ZeynepDuru17 kime sorsam şehir hastanesine gidiyor ama hepsinde ayni sorun randevu sorunu
babygst KurabiyeninAnnesi123 amin canım benim şu an kucağımda 4.5 aylık var bide bu sürpsiz oldu ama istiyorduk da
ZeynepDuru17 KurabiyeninAnnesi123 benim randevu sorunum yok işte hastaneden de memnunum tavsiye ederim
KurabiyeninAnnesi123 ZeynepDuru17 ben kocaelideyim çiçegm burdaki şehir hastanesi yeni açıldi herkes ona gidiyor diger devlete giden yk o yüzden aşırı yoğunluk vr
Ftmax00 Bebekveben benimde öyle oldu ya doktorum çok bi açıklama yapmadı ama normal dedi mi sizin ki görüntü yeter dedi sadece benim ki
Bebekveben Ftmax00 kalp atışı yeni başlamış daha çok minik dedi cuma tekrar cagirdi cumaya duyulur dedi