Günaydiiiiin herkese. Biz bugün limon oldukk🍋 açıkcası sevimli bir giriş yapmak istedim konuya ama konu çok sevimsiz. Burada bazen postlar görüyorum allah yar ve yardımcılari olsun bebişlerinin kalplerinin durduğunu yazanlara. İstemsizce girip okuyorum. Okumak bana pek iyi gelmiyor aslında ama yine de okumuş buluyorum kendimi. Sonra içimi bir endişe kaplıyor. Çoğu gebelikte hiç belirtisiz olabiliyormuş. Allah bilir tabi ömrü varsa yaşayacak ona bir sözüm yok. Ama bu endişeden vazgeçemiyorum. En son ikili teste ve sonuçlarını almaya gittim. Son kontrolüm perşembe günüydü herhalde. Her şey yolunda dedi doktor. Ikili testler de yolundaydı. Ama en ufak stres yapsam bir seyler yiyemesem ya da o gece uyuyamasam kendimi gersem acaba bir sey oldu mu diye sorguluyorum. Okuduklarımdan baya etkileniyorum sanirim. Buna bir çözüm bulmam lazım sizler de de oluyor mu neler yapıyorsunuz? Sürekli doktora da gidemem sonuçta🫠 bu endişemi sizlerle paylaşmak istedim belki benim gibi hisseden varsa destek olabiliriz diye.🌸