nununundunyasi Smbemdy ay gittik çok şükür her şey yolunda ama cinsiyeti söylemedi henüz daha yeni oluşuyor yanılırız dedi. Ben erkek hissediyorum nedense 🤭
YesimAykut feridelevent_08 hiç lekelenmem olmadı ama progestan ve coraspirin ve oksapar iğne kullanıyorum, bilmiyorum inşallah olmaz bişey🙏🤗
nununundunyasi Smbemdy amin inşallah canım benim 🫶🏻 rabbim sana ve senin gibi isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin başından beri dualarımdasın 🙏🏻🩵
mom28_ YesimAykut sizi hatırlıyorum hayırlı olsun saglıkla kucağınıza alın bende 2.aşılamamı olacağım cuma günü banada dua eder misin
Enfal_06 YesimAykut yaa ben ilk öğrenimde beta değerim 182 ydi gözlerim doldu sağ salim kucağına alırsın inşallah canım
YesimAykut Enfal_06 amin canım inşallah, bugün tekrar verdim 2 gün sonra yani 475 geldi, artış da iyi gibi🌸
Enfal_06 YesimAykut yaa çok güzel ilerlemiş maşallah canım umarım en güzel şekilde ilerler sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
YesimAykut gokyuzu777 bıçak saplanması gibi ağrı oldu, bugün adet olcam gibi ağrı oldu, çok da bi belirtim yoktu aslında aç olunca elim ayağım titredi başlarda, sakarım biraz da nedense bugünlerde 😂