Enfal_06 YesimAykut yaa ben ilk öğrenimde beta değerim 182 ydi gözlerim doldu sağ salim kucağına alırsın inşallah canım
YesimAykut Yeldabanu inşallah isteyen herkese nasip olsun, bana olduysa hepinize nasip olur diye düşünüyorum 4 buçuk yılın özlemi🤗
feridelevent_08 YesimAykut maşallah sımsıkı tutunsun inşallah 🤲🏻🌸 KAÇ GÜN GECİKMENİZ VARDI …. bende 2 saat önce hamile olduğumu öğrendim HCG değerim 12 ÇIKTI yumurtlamadan sonra15. günüm acaba düşükmü değer
YesimAykut feridelevent_08 ben bilmiyorum yumurtlama takip etmedim hep negatifti ovülasyon testim canım, benim daha 25 i bat, en son 29 martta adet oldum, çok erken aslında 183 için ama şaşırdı doktor bile şuan 3+3 haftalık🥰
YesimAykut feridelevent_08 bence düşük değil sonuçta farklı olabilir değerler canım, inşallah 2 günde 2 kat artar ikimizin de🥰
Merve_31 YesimAykut tebrik ediyorum canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 💘 Darısı diğer bekleyen anne adaylarımızın başına 💘
feridelevent_08 YesimAykut inşallah 🤲🏻🌸 lekelenme yaşadınız mı ….. benim Şuan hafif açık kahverengi 3 damla leke gelmiş
Esilasuu YesimAykut ya canım çok sevindim senin adına allahim hayırlı bir doğum nasip eylesin hayırlı evlat olsun inşallah artık darısı benim başıma dua et bana olurmu 🙈🥰
YesimAykut feridelevent_08 hiç lekelenmem olmadı ama progestan ve coraspirin ve oksapar iğne kullanıyorum, bilmiyorum inşallah olmaz bişey🙏🤗