Elifxxxx Tugce_12 aynen canım bazılari suyu az iciuo ondan da oluyo ama ben suyu çok icsemde gecmiyo bı dene bide nioli yağını da deneyin oda rahatlatıyor
Tugce_12 Elifxxxx Evet canım nioli yağını da duydum doktora sormak lazım uygun görürse onu da kullanırım teşekkür ederim canım 🙏🌼
ikiminikannesi_ Mahvetti beni engeksiyon antibiyotik kullaniyotum ama geçmiyor idrarda 29 pokosit crp 85 ama fayda etmiyor hicbirsey çok korkuyorum 27.haftamdayim daha
Kutupyildizii ikiminikannesi_ bende 28 haftamdayım doktor fitil verdi fitilin 3 gün sonra tekrarı var bugün 2. Günü resmen idrar sonrası parça parça akmaya başladı bu ikinci günümde. Günde 5-5 buçuk litre su içiyorum yarın 2. Son fitili yapacağım ertesi günde kontrolüm var bakalım ne olacak. Antibiyotik verdi doktorum ama almadım.
Kutupyildizii ikiminikannesi_ benim enfeksiyon olduğumdan haberim dahi yoktu ilişki sonrası lekelenmem oldu doktora söyledim alttan bakınca anlaşıldı şok oldum ya.
ikiminikannesi_ Kutupyildizii benim alttan da bakmadi bakmasınlar insallah çok korkuyorum zaten benim direk tahlillerde gorunuyor
Kutupyildizii ikiminikannesi_ ben de çok korkuyordum ama doktoruma çok güveniyorum aşırı tecrübelidir kendisi bakarken de korkmadım biraz ağrıdı o kadar kültür aldı sonra
Pink29 Tugce_12 merhaba nasıl atlattınız acaba 8.gaftadaykm sarı akıntı ve bazen parçalı akıntı oluyor yoğun degıl ama var