Sare09 Busy bende yağ sürmeyi düşünüyorum vazelinde alayım yanıma belki sürerim tek seferlikten bir şey olmaz herhalde
EylemAryen hayalim35 gelmek istemeyen gelmiyor benimde yapmadığım şey kalmadı bugün 40+4 oldum ama halen gelmeye niyeti yok
mehtap4925 Ceylano bebiş cani ne zaman gelmek isterse ozamam gelir ilk aydan beri yerinde durmayan ben erken doğuracaksın diyenler niye doğurmuyorsun diyorlar 39 oldum bugün daha karışmıyorum kızıma keyfisi bilir ☺️
Ceylano mehtap4925 banada öyle diyorlardi azıcık yürüyunce dogurcam gibi oluyordum şimdi saatlerce yürüyorum tık yok
mehtap4925 Ceylano ya vallahi ben bile şimdi değil şimdi doğuracağım diyordum şimdi yok anam hanım efendi keyfini bekliyoruz ☺️
Busy Temmuzmucizesi26 normal çatı muayenesi gibiydi ama en son iyice eliyle ittirdi o an biraz acıdı ama saniyelik bir işlemdi. Toplasan elini sokmasıyla çıkarması 5-10 saniye sürdü . Kaç parmakla yaptığını bilemiyorum canım
hayalim35 EylemAryen bu süreç daha çok yıpratıyor 3 gündür sabah 7 de sancılar uyandırıyor 10 gibi geçiyor uyuyamıyorum halsizim çok