Bettdemm Kızlar ben bursa medicalparka gidiyorum ortalama bi fiyat bilgisi alabiliyorum ama başka hastaneler hastası olmadığım için bilgi vermiyor bursada olan gebeşler varsa bilgilendirirseniz sevinirim 🫶🏼
biranneikievlat Bettdemm Hayat hastanesinde sezaryen doğum yapacağım yarım anestezi. 26.000 tl dedi doktorumun asistanı.
Bettdemm betyy16 evet bence de çok fazlaymış ama şuan hep 30-40 arası hastsaneler bir de yorumları hep devlet hastanesi gibi çok yoğun vs diye duydum medicana için bu benim için çok büyük eksiklik
Gebess95 biranneikievlat bugün ben 22.5 ödedim sizin doktorunuz kim bilmiyorum ama yatış çıkış ofisine gidin orda şuan 22.5 bin normal sezeryan farki yok
06_hb06 Benim doktorum Oktay Altun kendi kliniği var doğum Medicabil de olacak bir hafta sonra falan Allah izin verirse normal doğumda sezeryanda 23 bin hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah rabbim🤲
Gebess95 ysmn_kck17 Nazmiye hanımdan memnun kalmış miydiniz bende ona gidiyorum şuan acaba bilgi verir misiniz
biranneikievlat Bettdemm Benim doktorum hastanede çalışan bir doktor değil. Yani belki anlaşmalı olduğu hastane olduğu içinde fiyat böyle olabilir bilemiyorum.