Reyhan-v Bana da mag4 verdi aynı seninki gibi hazır kağıt.karşılamıyo devlet sadece o ilaç 700 lira sağlık bu kadar pahalı olmamalı cidden çok üzücü. Herşey ticaret olmuş @Helbestt
Sadeceanne2 Helbestt ben kullanıyorum çok memnunum içmediğim gün gecesi bacağım kasılıyor ağrıyor Çekilmiş gibi Benim doktorum çok iyi bir doktor o önerdi o yüzden hiç tereddüt etmeden kullanıyorum
ezell34 Sadeceanne2 aynı dimi canım 365 gram bende bundan alim çok ağrılarım var hiç bir magnezyum ağrımı kesmiyor
Sadeceanne2 ezell34 işte bu bire bir o agrıya içmediğim gün gece bacaklarım Çekiliyor onun ağrısına Uyanıyorum . muz tüketemediğim için (gebelik şekeri var ) onda magnezyum var siz tüketin oda iyi gelir
Xmom Ben gebelikten önce magnezinc kullanıyordum doktorum ona devam edebilirsin dedi bunu kullanan var mı acaba
Busaltun Helbestt yaygın yan etkilerde koma yazıyor.. ben biraz tedirgin oldum kullanmadım bu sebeple kullanmadım magvital prospektüs yazarsanız görüntüleyebilirsiniz depresyon bulantı kusma vb yaygın yan etkilerde mevcut. :( neden yazıyolar anlamadım
Helbestt Busaltun AA ben arada kusuyorum bundan mi acaba doktora soylicem hemen hastaneye gidip.Tesekkür ederim