Aycanby _almirasmom senin yiyip içtiğini içmediğimiz belli bağırsak hareketleriyle bebek hareketlerini ayırt edebilecek yaşta ve sağlıktayım bu arada üslubunuza biraz dikkat ederseniz sevinirim.
ikibebeklianne_1 Ftrhn canım 11 haftalıkken hastanede yatıyordum muz yedim sonrasında acayip kıpırtı hissettim ardından beni Dr ultrasona götürdü ve çok hareketli dedi.Yani o kimildamalar bebek.Zaten ayırt ediliyor bagirsakmi bebekmi.Sadece nadiren hissedersin.
Ftrhn ikibebeklianne_1 işte her zaman değil gece özellikle bir şeyler yiyp hemen uzanınca oluyor bağırsak olmadığına çok eminim ama ya 🫣
Evhamlikurabiyeanne Muhtemelen bagırsak hareketi o.Ben ilk kizimi 19 haftalikken bu kizimi 17.haftanin sonunda hissetmeye basladim 15mhaftaki kontrolümde doktora hocam sanki baloncuk patlamasi gibi bir seyler oluyor bebek mi demistim imkansız gazdır o demisti
_almirasmom Ftrhn bebegın ayakları kolları kesesıne degmıyor bı kılosu yok nasıl hıssedılsın ne ıctınız sız
Ftrhn _almirasmom bu nasıl bir usluptur ya. Size mantıklı gelir gelmez bu şekilde yazamazsınız! NE içtintiniz falan sen hayırdır ? Bana mantıklı gelmiyor de geç. Çok kasma yani