Zeynepkrkytlli Arkadaşlar hamile olduğumdan beri kaç bedenim sürekli degisiyor şu an 33+4haftaligiz ve 67.5kiloyum L beden alsam olur mu Hamile değilken m bedendim 53kiloydum L alanlar kaç kilosunuz
BraKrkulakDumlupnar Zeynepkrkytlli ben ilk doğumumda 168 boyum 70 kiloyla doğuma gitmiş m almıştım çok rahattı ama normal doğumdu şimdi 65 kiloyum doğuma daha 2 ay var l almayı düşünüyorum daha rahat olur gibii geliyor helede sezeryan olcaksan büyük al bence😊
Zeynepkrkytlli BraKrkulakDumlupnar doğum seklim henüz belli değil ama sıkmasın da istiyorum l alicam artık
Dnmzzeda Zeynepkrkytlli Ben 56 ile hamile kaldım 76 ile doğuma gittim M beden aldım tam oldu bol olunca sarkardı rahat edemezdim
Edaacar-ozkan Zeynepkrkytlli beden değil de hangisini aldınız hasta bezi mi mesane pedi mi lohusa kılodu mu??
Edaa3595 Eko93 ben kızımda 109 la doğuma girdim L beden aldım hiç sıkmadı şimdi oğlumda 104 le doğuma gireceğim yine L aldım
YeniGelinMeselesi Zeynepkrkytlli kilonuza göre değil göbek deliğinizin altından ölçün kaç cm ise ona göre alın bedeni ona göre ayarlıyorlar çünkü trendyola depend yazarsanız çıkan sayfada beden ölçüleride yazıyor
Zeynepkrkytlli Merve_3351 😂😂 Hangi sehirdesin keşke tanışma şansımız olsa ,🌸 Sizin nasıl geçiyor benim biraz zor 😵💫