ufbus010315 Mutluannebebek kaset testte görfüm 1 gün var reglime fortune markası inşallah güzel hbaerler alırız
ufbus010315 Maviss718 bende normalde reglime yakın sancılarım başlar bu sefer hiç. Sancı falan olöayınca süpelemdim bir de desiğim gibi ilaç kullanıyorum gebelik için pcos var doktorum ilaçlarını kullan 3 ay içinde hamile kalırsın dedi hamile kalman için bir. Problem yok dedi o yüzden şüphe düştü içime
Maviss718 Mutluannebebek vardır kuzum sen insanlara bakmaa bana kimyasal bile dediler az beta değerim diye ama çok şükür öyle olmadı herşeyi veren Allah 🙏
Mutluannebebek Maviss718 Doğru söylüyorsunuz inşallah vardır inşallah 🙏 burda mı kimyasal dediler size
YesimAykut ufbus010315 bence yarın ilk idrarla tekrarlayın❤️ inşallah vardır ben de bugün öğrendim hamile olduğumu 🙏🙂
Maviss718 Mutluannebebek burda doktor bile dedi düşük değerim diye olabilir dediler Allaha güvendim çünkü ilk gebeliğim ve 5.senemde oldu
Mutluannebebek Maviss718 Maviss718 En iyisi en doğrusu Allah’a güvenmek zaten yüreğini bulandırmamak inşallah hayırlısıyla Rabbim bana da nasip etsin
Maviss718 Mutluannebebek Aminn kuzum inşallah 🙏 Allaha dua et strest olma olur gider haber ver olurmu ne zaman vereceksin kanı
myavocado ufbus010315 gözüken yansıması veya kuruma çizgisi gibi duruyor, ya da test bozuk. Çünkü ikinci çizgi olması gereken yer orası değil, erken test ile tekrarlayın bence, ona göre de kan verirsiniz