Htceakan0708 ufbus010315 yok gibi ışıkta veya flaşla bakınca yansıması oluyor ama tekrarlayın yani çizgi görünüyor aslında ama yanlış yerde belkide test hatalı yedek varsa tekrarlayın bence yada bi kaç gün bekleyin
myavocado ufbus010315 gözüken yansıması veya kuruma çizgisi gibi duruyor, ya da test bozuk. Çünkü ikinci çizgi olması gereken yer orası değil, erken test ile tekrarlayın bence, ona göre de kan verirsiniz
Srp53 ufbus010315 sanki var gibi evet bi de erken gebelik testi deneyin bence o daha net bi sonuç verir
ufbus010315 Mutluannebebek yarın adet olmam lazım ama bu ay femera Duphaston ve folik asit kullandım o yüzden bekliyodum
Mutluannebebek Maviss718 Kaset testle mi öğrendiniz siz de sağlıkla kucağınıza alın inş adete kaç gün kala öğrendiniz hemen kan verdiniz mi belirti var mıydı ve hangi marka test yapmıştınız çok soru sordum kusura bakmayın benim de adete 3 gün var kaset test yapıyorum son bir haftadır.silik çizgi görüyorum artımed testte o yüzden soruyorum
Maviss718 Mutluannebebek canım been normal kaset test vardı evde birgebeningünlüğündrn almıştım evde kalmış elimde o vardı adete 5 gün kala yaptım silik çıktı zorla görünüyordu hatta aonra gittim kan verdim beta 22 çıktı artışı takip ettim şuan 13 haftalığız çok şükür 🙏 Belirti sadece göğüslerim çok ağrıyordu damarları belirginleşmişti ama umursamadım dedim adet olcam heralde rğyamda test yapmışım pozitifmiş öylesine yaptım beklemiyordum dedim zaten negatife alışığım 5. Senemde mucizem oldu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
ufbus010315 Mutluannebebek kaset testte görfüm 1 gün var reglime fortune markası inşallah güzel hbaerler alırız
Mutluannebebek Maviss718 Ne güzel ne mutlu size darısı bizim başımıza olsun inşallah ben de adet günümü bekliyorum kan vermek için burda okuyorum yalancı pozitif çıktı diyenleri o yüzden gitmedim hastaneye ama silik çizgi görüyorum testlerimde bakalım nasip hayırlısı
ufbus010315 Maviss718 bende normalde reglime yakın sancılarım başlar bu sefer hiç. Sancı falan olöayınca süpelemdim bir de desiğim gibi ilaç kullanıyorum gebelik için pcos var doktorum ilaçlarını kullan 3 ay içinde hamile kalırsın dedi hamile kalman için bir. Problem yok dedi o yüzden şüphe düştü içime
Maviss718 Mutluannebebek vardır kuzum sen insanlara bakmaa bana kimyasal bile dediler az beta değerim diye ama çok şükür öyle olmadı herşeyi veren Allah 🙏