Rzy_yrsl pikacuu_ Ayşe hocanın ve davut güven in aşılama için verdiği testler rapor temiz diye not yok diye beni 1embriyo oldu
Rzy_yrsl pikacuu_ şöyle söyleyeyim onlar testleri yaptı rapor verdi tıbbi genetik te eşimle sma testine kadar verdik özele başvurdum oda ümitliydi tabi 5.güne 1yaşayınca doktor Bi yerde hata vR kimden bilemeyiz şu an dedi şu an elimiz kolumuz bağlı
Rzy_yrsl pikacuu_ ayriyeten ben tekstil de aracıydım o kadar ağır işim vardı yalvardım yakardım eşimde anlattı rapor yazmadı cuma transfer pazartesi işbaşı kucağımda yük taşıya taşıya gün saydım
pikacuu_ Rzy_yrsl Allah Allah şaşırdım ben Ayşe hocadan çok memnun kaldım hatta ben aşılamalarımı ona yaptırmadığıma pişman oldum keşke en başta onunla başlasaydım Belki de o etkilemiştir sizi işiniz ağırmış çünkü
pikacuu_ Rzy_yrsl ilk 3 gün falan yattım iş yapmadım yemek dahi yapmadım eşim yaptı herşeyi sonrasında da ağır işler yapmadım dolaplara falan uzanmadım hiç
Atyonlugra Merhaba ben suan fatma devrana gidiyorum ilk asilamam olumsuz oldu iki ciyi olacagim insaallah fatma hocayada iyi diyorlar ama yanlsmi biliyorum