Gulaysrcn susaMom_ ben bugün her zamankinden daha fazla hissediyorum günden güne fark ediyor ve karnım bi kac günde daha fazla ve hızlı büyüdü sanki😀ama bazen rahime çok baskı yapıyor idrara sıkışıkmısim gibi bu normal mi bilemiyorum sizde de var mi
Gulaysrcn susaMom_ ben bugün her zamankinden daha fazla hissediyorum günden güne fark ediyor ve karnım bi kac günde daha fazla ve hızlı büyüdü sanki😀ama bazen rahime çok baskı yapıyor idrara sıkışıkmısim gibi bu normal mi bilemiyorum sizde de var mi
susaMom_ Gulaysrcn İdrara çabuk sıkışıyorum bende içtiğim su 5 dakika içinde geri çıkıyor bazende idrar olmasa da sıkışıyor o da gazdan dolayı bence😂 kaburgam batmaya başladı benimde
Gulaysrcn susaMom_ evet o kaburga meselesi benim de kabusum oldu ya uykularım kaçıyor resmen eşimde masaj yapmaktan bıktı 😀 magnezyum kullanmıyorum bi kac haftadır ben ona baglamistim artık ama çoğu kişi şikayetçi bu durumdan normal demek ki
susaMom_ Gulaysrcn Bende kullanıyorum bebegin baskısı tamamen ona çare yok maalesef 😅 daha da artar son ay zor geciyormus baya zaten yürüyecek halimiz olmaz
Ebruska_92 28+4 cok agır hıssedıyorum kasıklarımda yuk var gıbi goguslerim cok şişmişte tasıması zor gıbıı