Aliye35 Temmuzmucizesi26 bir şey diyim mı benim şuan bile açıklığım var sanki bir parmak. Aynanın karşına oturup baktım valla😂 bir de sağlıkçı olunca merak bitmiyor. Bence sende bı kontrol et kendini. Su gelmeden açıklık oluşabiliyor çünkü. Ve bence içime doğanı söyliyim. Üç güne kalmaz dogurursun 😂😂 Hayırlısıyla artık.
Temmuzmucizesi26 Kubra5816 bende korkuyorum gerçekten yaklaştıkça daha da gerçekler dank etti kafama öncesinde hiç aklıma gelmezdi ama şimdi nasıl olacak o sancılar diyorum 🥹
Busra99999 YesimYilmazArdic bebek hareketli olunca erken mi doğuyor yanii 34+6 dayım bende maşallahı var
Aliye35 Kubra5816 Bende çok korkmuyorum ama doğum sonrası için biraz endişem var. ALLAHIM kimseye muhtaç etmesin hemen toparlayalim inşallah.
Dyrnhl Biz 37 haftalık olduk karnımda sertleşmeler , kızımın hareketleri o kadar acıtıyor ki ve doktor suyun azalmış dedi daha öncekilerde de az diyordu ama gelısımı falan iyi pazartesi tekrar gideceğim bakalım var mı sizde de son haftalarda olup böyle amniyon sıvısı azalan 🤷♀️🫠
Aliye35 Dyrnhl Aynısını bir hafta önce ablam yaşadı. Ve gittiğinde direk aldılar doğuma canım haberin olsun. Çünkü doktorlar risk almak istemiyor. Suyun azalması sıkıntılı olabilir diye. O yüzden çantanı alıp git derim.
R-E-A Guzelanne3435 benimde 38+3 hiç bir belirti yok. Yürüyüş, merdiven in çık, ilişki, duş, duşta hareket, hurma ama hiç kasılma vs. yok. Hayırlısı olsun bakalım inşallah dağlıkla alırız kucağımıza 🤲🏻☺️
Esra_Omer_21 Aliye35 37 haftalığım 38 den sonra gelsin ama 40 bulmasın istiyorum hakkımızda hayırlısı bakalım nasip☺️
Buseirgit Aliye35 içime hep temmuzun 14ünde olacak gibi doğuyor evlilik yıldönümümüz 😅 37 haftalık oluyor o zaman. Eşim 2 ağustos da doğsun istiyor ( kendi doğum günü 2 ağustos) o zamanda 40 haftalık oluyor. Hayırlısıyla gelsin bakalım. 3. Doğumum olcak inşallah, büyük kızım 40. Haftada, küçük kızım 37. Haftada doğmuştu.
Aliye35 esmaerdemir iyi sabretmissin. Maşallah sen sonuna gelmişsin canım. Dinlenmeye ve olumlama yapmaya bak derim. En güzel günlerin
esmaerdemir Aliye35 valla ben erken doğum olacak diye korkuyordum 35. Haftada sancılarım çıktı nst de doktor yatış istedi korktum yatmadım herkes erken gelir diyodu şimdi ise gelmiyor inatçı kızım 😅