Aliye35 Ben 33+1 haflik hamileyim. Daha erken doğum için ama dogurucak gibi gelirsin. Oğlum çok hareketli. Bence en fazla 1 ayım var. Siz ne düşünüyorsunuz? Ne zaman doğuruyorsunuz? 😁🙃
Alparslanmom__ Aliye35 bize DHA çok var temmuz sonu Ağustos başı dedi doktorumuz hayrlısi bakalm sağlıkla kucağımiza aliriz inşallah bebeklerimizi🙏🐣🌸
Kubra5816 Aliye35 doğuramıyorum nasıl olacak bilmiyorum 37 haftadayız korku endişe panik desen herşey var
Aliye35 Kubra5816 Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim. Panik yok. Mutlu girip mutlu çıkacağız inşallah Kubra5816
Temmuzmucizesi26 Kubra5816 Guzelanne3435 bende 38 deyim kızlar tık yola napıcaz bilmiyorum 😂içimde hurma ağacı bitecek hareket etmekten bacaklarıma ağrılar giriyor artık her yoluda denedim 🥹 sancınız açıklığınız var mı
R-E-A Guzelanne3435 benimde 38+3 hiç bir belirti yok. Yürüyüş, merdiven in çık, ilişki, duş, duşta hareket, hurma ama hiç kasılma vs. yok. Hayırlısı olsun bakalım inşallah dağlıkla alırız kucağımıza 🤲🏻☺️
Guzelanne3435 Aliye35 kasılmalar var karnımda bebeğin ara ara adet sancısı gbi geliyor gidiyor bisey yok ama hareketleriminde maşallahı var ☺️
YesimYilmazArdic Aliye35 Ayy aynıyız 🙈 Bende 33+1. Eşimle tahmin yürütmüştük daha önce ben 1 Haziran demiştim ama benim kız da çok hareketli mayısın sonuna kalmaz gibi 😅 Sağlıkla en kolay yoldan gelsinler inşallah 🧿🤲🏻
Busra99999 YesimYilmazArdic bebek hareketli olunca erken mi doğuyor yanii 34+6 dayım bende maşallahı var
Guzelanne3435 Temmuzmucizesi26 doktorum muayene etmedi aciklik için hurma braz geç başladım 36da baslasaydim keske
Aliye35 Temmuzmucizesi26 bir şey diyim mı benim şuan bile açıklığım var sanki bir parmak. Aynanın karşına oturup baktım valla😂 bir de sağlıkçı olunca merak bitmiyor. Bence sende bı kontrol et kendini. Su gelmeden açıklık oluşabiliyor çünkü. Ve bence içime doğanı söyliyim. Üç güne kalmaz dogurursun 😂😂 Hayırlısıyla artık.
Temmuzmucizesi26 Guzelanne3435 hurmaya bende geç başladım 36 da başlayınca o salgıladığı hormon zaten 2 haftada anca etki ediyormuş rahime 🥹 ben hemen dolum başlar sandım ama nerde öyle kolay başlamıyormuş
NerminAyla Aliye35 32+4teyim. ben de erken doğuracağım diye hissediyordum. Geçen gün gittiğimde 37.haftada doğuma alırız dedi doktor
Temmuzmucizesi26 Kubra5816 bende korkuyorum gerçekten yaklaştıkça daha da gerçekler dank etti kafama öncesinde hiç aklıma gelmezdi ama şimdi nasıl olacak o sancılar diyorum 🥹
Aliye35 Kubra5816 Bende çok korkmuyorum ama doğum sonrası için biraz endişem var. ALLAHIM kimseye muhtaç etmesin hemen toparlayalim inşallah.