Ssraa [silindi] yok ben sen de dahil gülünsün diye yazdım onu. Seninle dalga geçmek değil amacım kusura bakma yanlış anladıysan. Çok da ciddiye alma hayat bazı şeyleri çok ciddiye almak için çok kısa gül gitsin☺️
Bilgercan Esra7261 çiğ yemiyorum hiç bişeyi ama Arada sosis filan da kızartıp yiyorum ama sucuk çok yedim ya ama daha yiyemem heralde korktm 🥴
Esra7261 Bilgercan ben hiç yemedim hamilelikten beri salam sucuk. Ama pişirilmiş sosis için bişey diyemem bilgim yok. Yine de sağlıksız bir gıda hamilelikte daha sağlıklı şeyler tüketmekte fayda var
Yasmnnn [silindi] boşver sen aldırma böyle sözlere kuzum.. Kendilerinin başına gelse beterini yazarlar. İnşallah bişey olmaz korkma 🙌
Ssraa Yasmnnn bu bana mı bilmiyorum ama üzerine alınarak cevap vereyim eğer değilse sen de yazmamışım gibi gör :) dalga geçmek değildi amacım tekrar söyleyeyim biraz gülünsün istedim :)
[silindi] Ssraa yaptin espiriler hic komik degil sorulan sorulara adam akilli cvp vermiyceksen bos yapma burda
Mnnk Ya saçma sapan yorum yapmayın kız dalga geçmek için değil diyo o başka konuyla alakalı yazdı hemen ortamı fişteklemeyin gülün geçin yaaaa😒😒
Deletedmom831 Bilgercan Hayır canım beni yanlış anlama sen midem cok kötü yazmışsın ya ben ondan dedim hani miden hassas olabilir yada hamilelikte sosise karşı mide bulantın olabilir yada kokusuna karşı hassasiyet amacım korkutmak değildi canım 😌🙏
Deletedmom831 Bilgercan pardon canım sen yazmamışsın postu acan başkasıymış kusura bakmayın cevap verirken yanlış olmuş ama siz üstünüze alının olurmu bişey olmaz insallah icinize kötü şeyler koymayın 🤲👍🏻
Berkaytuana Hemen kaosa gerek yok arkadaş espiri yaptım dedim yanlış anladiysan diye açıklamada yaptı. Sosyal ortam sonuçta herseyi ciddiye almayın arkadaşlar
mockingbird [silindi] Bikere yemekten bişey olmaz. Arkadaşta kötü niyetle yazmadığını zaten belirtmiş. Niye hemen tersliyorsunuz ki. Farklı bir postta azcık gülüp eğleniyorduk kız belki olaya farklı bakıp birazck tebessüm edersiniz demiş.
Oyakubra [silindi] bende bugun yedim direk kustim cok agir geldi git kus rahatla bebege bsey olmz merak etme