Son_gul Yazgan1 fedal deana 13 haftada yapılıyor en geç basıl nasıl 20 22 haftada kız dediler sonra fefal dna da erkek olduğunu ögrendınız kafam karıştı
Bsrrgl 132025 bence erkek de değişme payı daha çok var. Kordon olabilir . Hakkınızda hayırlısı olsun.
bhtrolcay 132025 Erkeklerde yanılma payı çok az oluyor bizde de 12. Haftada yüzde 90 erkek demişlerdi
Gokce321 Son_gul Yok ben 11 ve 13 te kız dediler 17 de erkek olduğunu öğrendik fetal dna yaptırmadık biz
ezell34 Gokce321 bnada aynısı oldu 17 de erkek dediler bi daha gittin mi cnm değişme olmadı dımı bidaha değişir mi açana diyorum
Otherozge 132025 aynen benim böyle oldu.%75 erkek dedi pipi gösterdi.16.haftada kesin kız dedi ve kız 😅
Babyay 132025 biraz imkansız gibi pipi gördüyse kız denilip erkek oluyor ama erkek denilip kız olması ihtimali zor çünkü doktorlar doppler ile kan akisina bakıyor pipi de kan akışı yok
Esraalic 132025 13. Haftada net erkek dedi ama bacak arası göstermedi detaylı da kız olduğunu öğrendim.
132025 Esraalic bizimde bacak arasından bakmadı yan pozisyondan nuba bakıp yukarı doğru olduğunu söyledi bacak arasından görmeden bende emin olamıyorum😀
Esraalic 132025 Emin olmadan kesinlikle alışveriş yapmayın o hataya ben bir kere düştüm çünkü 😂 emin olmam 27. Haftayı buldu şimdi 31. Haftadayız
Amanguzelyavasyuru 132025 bende anlamadım ilk çocuğum oğlandı 11.hafatada belli oldu buna kız deyince dünyalar benim olmuştu.Detaylı ultrasonda erkek olduğu ortaya çıktı.
Amanguzelyavasyuru Bebekkk00 valla dedi ben kız görüyorum.Sonra detaylı ultrasona girdim ordaki doktor yüzde yüz erkek kız ihtimali yok dedi pipi gösterdi.İsmini felan seçmiştik ilk çocuğum oğlan ikincide kız çocuk denince çocuk defterini kapattım diyordum yıkıldım.
132025 Esraalic şimdi doktora geldim kesin öğrenirim muhtemelen kızımında oğlumun da kıyafetleri duruyor o yüzden alışveeiş yapmıcsm zaten 😀