Son_gul Mzzz erkek dedıklerınde pipiyi bende gördüm 🤣 ama kız dedıklerınde bacak arası da boştu 🤣 manyak ettıler benı resmen rüyama giriyor
Mzzz Son_gul çok haklısın benim kızımı 12 haftalikken tahmin etmişti öylede doğdu hiç değişmedi size niye böyle olmuş anlamadım ya tam kafayı yemelik😂
BebekHrcn 132025 bir yakınım 9 ay boyunca erkek dediler erkek diye doğuma gitti bütün hazırlıkları erkek bebek için ne yapmıştı ismi hastane çıkışı vesaire süsleme varana kadar ama doğumda kız çıktı çok enteresan olmuştu Gerçekten herkes şok oldu
Fzehraciki 132025 benim 11 haftalıkken yüzde 50 erkek gibi dedi ama 16. Haftada gittik yüzde yüz kız dedi biz şok olmuştuk :)))
tugbaa1202 Kuantimo muhtemelen bacagin arasina kordon falan geldi diye dusunuyorum artik yani baska bi aciklamasi yok çünkü hala duruyor kizimin pipili ultrason fotografi 😅
Mervedeniz0 tugbaa1202 paylaşabilir misiniz peki kızınızın pipi fotoğrafını 😂 bana 18 haftada erkek dediler pipisini de gösterdiler hatta acaba kordon olabilir mi diye düşünüyorum
beyza-guven 132025 canim banada 12 inci haftamda erkek dediler 16 da kiz dediler detayli ultrasonu yapan doktorda kiz dedi bazen yanilma olabiliyomus ama ilk cocugum erkek onu 11 haftalikken yuzde 90 erkek demisti oylede oldu
Yazgan1 132025 ilk erkek dediler sonra başka bir doktor kesinlikle kız dedi sonra fetal dna yaptırmıştık orda net bi şekilde erkek olduğunu öğrendik 🌸 ama hala rüyalarıma kız doğmuş şekilde giriyor 😅
Son_gul Yazgan1 fedal deana 13 haftada yapılıyor en geç basıl nasıl 20 22 haftada kız dediler sonra fefal dna da erkek olduğunu ögrendınız kafam karıştı
Son_gul Gokce321 fedal deana 13 haftada yapılıyor en geç basıl nasıl 20 22 haftada kız dediler sonra fefal dna da erkek olduğunu ögrendınız kafam karıştı 🤔
Gokce321 Son_gul Yok ben 11 ve 13 te kız dediler 17 de erkek olduğunu öğrendik fetal dna yaptırmadık biz
sariniz13 132025 kızlar bunun dini açısından birşey söylemek istiyorum Allah günde 7 kez anne karnındaki bebeğin cinsiyetini değiştirirmiş bu bilgide buralarda kalsın :))
Son_gul sariniz13 ama öyle nasıl oluyor Kı pekı tam cinsiyetı ne zman ögrencez ki benım iyice kafam karıştı
lizilohen Alyami merhaba detaylıdan kastınız ne acaba bugün 11. Haftada ikili testte baba da kesin olmamakla birlikte erkek dendi ☺️
Linakiz1903 11+3 erkek olursa şaşırma dedi 18+3 de kız bu dedi ben hala emin değilim güvenemedim detaylı ultrasonumu bekliyorum 3 gün sonra inşallah net öğrenicem 🌸😊