Lavinya_16 Kızlar kabızlığa çözüm arıyorum 😫 Sabah aç karna kayısı yiyorum, kayısı hoşafı yaptım hergün içiyorum faydası olmuyor ne yapabilirim başka 😥 çok afedersiniz ama sadece 1 gün tuvalete çıkmayınca kasıklarıma ağrı yapıyor
Tantan Lavinya_16 bugün doktor bana hint yağı yazdı yenilebilen tabi eczaneden aldık onu içince çıktım hemen tuvalete
Tantan Lavinya_16 ama doktorunuza danışmadan içmeyin benim doğum yakın belki o yüzden yazmış olabilir
Haticeburak06 Lavinya_16 çağla varsa yiyebilirsniz ben 2 güm önce çok fazla tükettim kendimi durduramadım sabahında feci ishaldim🥹
Lavinya_16 MomyAsli_ tam olarak tarifi nasıl ? Çalışıyorum ofis ortamında yapabileceğim bir tarifse ofiste yaparım.
binnazd Geceden 2 kuru kayısıyı suya koyup sabah aç karına yiyip suyunuda içiyorum gece yatmadan öncede 1 bardak kefir içiyorum 24 haftalık gebeyim çok şükür bugüne kadar kabızlık yaşamadım
Lavinya_16 amayinedeiyiilerledim çilekli kefiri çok seviyordum hamile olduğumu öğrendiğimden beri meyveli kefir içmiyorum, sade nin tadı da çok kötü geliyor sadenin içine ne ekleyip içebilirim başka ?
amayinedeiyiilerledim Lavinya_16 aynı şekilde çilek veya muzu kefirle beraber blender dan geçirebilirsiniz 🙂 doğal meyveli kefir😋
MomyAsli_ Lavinya_16 yoğurt yulaf kuru kayısı çiğ kuruyemiş bunları marketten alın ofiste bi kasede yiyeceğiniz kadar karıştırın ve ara öğün yiyin yulafın yoğurdun bağırsak çalıştırma özelliği var ayrıca da besleyici bi ara öğün olur
Brlasen magnezi kalsine Kalsiyum ilacı kabızlık için kullanılıyor doktorum 2 günde bir kullanabilirsin dedi doktoruna danış yine de
Lilamavi Brlasen bende kullaniyorum onsuz yapamiyirum hic birseu iyi gelmedi doktorum hergun az doz veya iki gubde bir normak doz kullan dedi