prens_prenses_annesi yavrusincabim1807 mesela sen aras alp koysan biri aras der biri alp der cocuk adinida ezberleyemez yada alpi kullanamazlar aras derler mesela bnim oglum aras diyince bakiyo bulut diyince bakmiyo bulutu bilmiyo cnku
biranne__ yavrusincabim1807 Aras tek başına güzel bence ama illaki isim katmak isterseniz Aras Alp derim
Ebus Aras ismi güzel ama bence tek isim koyun oğlumun iki ismi var sonra çok pişman olduk özellikle okul döneminde zor oluyor
asell13 yavrusincabim1807 oğlum İbrahim Aras sadece okulda ve hastanede çift isim kullanılıyor normalde hep Aras diyoruz ama ben bu ismi pek tavsiye etmiyorum ne kadar Aras tanıdıysam aşırı hareketli ve yaramaz 😂 tercih sizin yine.. ben oğlumdan sonra çocuğa töbe etmiştim 7 yıl sonra kandırıldım 🤪
1prensesannesi__ yavrusincabim1807 bende ogluma aras ismi koymak istedim sonra arastirinca at kılı demekmis sanirim bide gorumcem aras kargo diye dalga gecince isimden sogudum anlamı onemliyse degisebilirsin canım ama bence tek kalmasin yanina bi isim mutlaka koy