yavrusincabim1807 Alparslanmom__ ama soyismizdede s ile başlıyor aras secili deyincede tuhaf oluyor gibi
prens_prenses_annesi yavrusincabim1807 oglumun adi aras bulut ama simdiki aklim olsa sadece aras koyardim cok pismanim 2 isim konulduna
Bceylan Aras ege güzelmis Bende oğlumun adını Uraz koydum Uraz ata istedim ama eşim tek isimli olsun dedi
yavrusincabim1807 Bceylan tek isim iki isim kafamız çorba oldu vallahi bu seferde millet istediğini der bebeğe diye tek isim mantıklı geliyor
yavrusincabim1807 MomyAsli_ olmayan isim yokki canım belli başlı isimler var erkek bebeğe zaten çok az isim var 🥲
prens_prenses_annesi yavrusincabim1807 cok uzun geliyo bana ve ztn kimse aras bulut demiyo herkez aras diyo 2. İsimler hep oyle oluyo kimse kullanmiyo hep ilk isim kullaniliyo
prens_prenses_annesi yavrusincabim1807 mesela sen aras alp koysan biri aras der biri alp der cocuk adinida ezberleyemez yada alpi kullanamazlar aras derler mesela bnim oglum aras diyince bakiyo bulut diyince bakmiyo bulutu bilmiyo cnku