FKRKS29 Brckymk yaa hayirli ve güzel geçer insAllah dünyanın en güzel sesi🥰🥰 ben doktorumdan rica ettim hemen 5 saniyelik bi video cektim😅 açıp açıp dinliyorum 🥰
Brckymk FKRKS29 aynen çok güzel bende ilkinde öyle yapmıştım bu ikinci çok süpriz oldu bize bakalım sağlıkla duyarız inşallah 🤲🏻❤️
Serapazraege BirEn okuyunca kendimi buldum resmen 9 haftalığız bizde ikinci bebeğim ama baya sürpriz oldu. Kızım 6 yaşına geldi rahatlığa o kadar alıştım ki çok zorlanacağım gibi😁
BirEn Serapazraege benim kız da 3 yaşında millet de ne cesaret var kız sorma aslında herşeyi tam olsun diye düşündüğümüzden de korkumuz . Eskisi gibi değil ki kapının önünde büyüsün çocuklar şimdi nasıl kimden koruyacagimiz şüpheli. Çok zor çok Rabbim verir sabrını da Allah imtihan etmesin evlatlar ile kimseyi. Kısacası 3 sene daha perişanlık yükleniyor 🤣
littlemiddle Hepinize hayırlı olsun 🫶 ben de 6+6, 7 haftalık diyelim gebeyim bugün ilk kontrol ile keseyi, bebegi gördük, kalp atışını dinledik. Bir tane de oğlum var 3 yaşında, yeniden bu heyecanı yaşamak çok guzel 😊
busraarici 7+2 deyiz . Karnımda aşırı şişlik oluyor mide bulantısı yok gaz sıkıntısı var böyle olan var mı
littlemiddle busraarici çok teşekkürler, sizinki de 🙏 Mide bulantısı ilk gebeligimde çok olmuştu ama 8 haftada falan başlamıştı. Bunda da birkaç gün bulantım oldu ama çok yoğun yaşamadım henüz. Şimdilik halsizlik ve uyku modu aktif bende 😅
9000 Aşırı bulantım oluyor inşallah en kısa zamanda geçer hiç bir şey yemek istemiyorum görmek dahi istemiyorum hatta aşırı halsizlik yapıyor Buda inşallah hemen geçer bu günler sağlıkla bebeğimize kavuşuruz ❤️
Biryolcu busraarici kız☺️ iki buçuk yaşında şu anda. Hamileliğimde de genelde rastlanılan belirtilerin hiç biri olmamıştı. Çok şükür genel olarak rahat bir hamilelikti
Serapazraege BirEn hele ilk 1 yıl uykularr haraamm🤣 çok haklısınız koruma iç güdüsü gelecek kaygıları korkularrrr keşke sadece anne olmakla büyütmekle bitse 🥲
BirEn gonulmusic pazartesi vercem ben direkt idrar testinden sonra hastaneye gidip ultrasonda gördüm canım. Ve ben ara kanama sanıp 10 gün her gün bir damla gibi lekelenmem oldu. Kanepeden kanepeye kızımla zipladim masa kaldirdim yatağın yerini değiştirdim hiç haberim yoktu. Belim ne ağrıyor da usuttum falan hiç üstüne kondurmadim 🙈🤣
BirEn Neferut hamile olduğumu da ikiz olduğunu da birisi 6+1 diğeri 5+6 idi geç döllenme olmuş dedi o şekilde öğrendim canım
Buglem_38 BirEn mrb beta HCG degerlerin kaç çıkmıştı öğrenebilir miyim benim 4+3 de 9095 çıktı baskalarina göre yüksek gibi alttan gördü ikiz fln demedi ama şüphe etmedim değil doğrusu
Muaz FKRKS29 inşallah sanki hiç gecmicek gibi ua Allah’ım dünyayla bağlantım kopmuş durumda sanki daha çok artiyor