Aleve Elos_1907 bende kabız oldum hatta tuvalette düştüm kaldım hastanede gözümü açtım o derece düşün doktoruma sorarak lavman yaptım o sekilde kurtuldum o sorundan bir hafta da iki kere yapmak zorunda kaldım
Lina_alya_aras Aabbccc çok şükür şimdilik kanamam yok olmazda olmadığı sürece iyiyiz canım yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor siz nasılsınız bebişle iyimisiniz 😍
Aabbccc Lina_alya_aras inşallah canım benim hiç bir zaman sıkıntı olmasın sağlıkla kucağımiza alalım hepimiz🌸Benimde cuma günü kontrolüm var canım benimde çok fena kuyruk sokumu belim bacaklarım çok fena ağrıyor dayanamıyorum ağrılardan ya
Lina_alya_aras Aabbccc inşaallah canım benim 🩷 git bakalım neden ağrıyor öğren en azından ağrı kesici verir belki parol gjbi
baharmom35 Aabbccc canım sen vitamin ne kullanıyorsun magnezyum dan genelde ağrı olur sonlar da mı bilmiyorum ama doktoruna onu da sor mutlaka
Lina_alya_aras Aabbccc hastaneden çıkmıyorum vallah ya bazı hamilelere bakıyorum ne rahat geçiriyorlar bende hastaneden eve gelmiyorum isyan etmiyorum bebem iyi olsun sağlıklı olsunda sorun değil ama ne bileyim hep normal bir hamilelik isterdim ya hep🥴🫠
Aabbccc Lina_alya_aras evet ya ama bunada şükür canım tüp bebekle bile hamile kalmak isteyen o kadar insan var ki onlara haksızlık yapmış oluruz isyan ederek şükürler olsun Rabbime 🌸😌
Aabbccc baharmom35 imom omega coraspin d colefor kullanıyorum canım magnezyum almıyorum daha cuma günü kontrolle gidecem bakalım ne diyecek
Lina_alya_aras Aabbccc tabikide isyan değil asla canım buna binlerce şükürler olsun Allah’ım bu günleri atlatıp mutlu güzel günler görmeyi nasip etsin evlatlarımızla eşimizle 🤲🏻🌸 Allah’ım tüm isteyenlere de hayırlısı ile nasip etsin
baharmom35 prens_prenses_annesi çiğ et sucuk salam bunlar toxoplazma denen bi virüs var bu virüs de çok tehlikeli bebeğe zararlı bakabilirsin intrtnrtten ben gebe kalmadan önce geçirdim sanırım çiğ ete dokundum ordan geçti kedi köpek den de geciyo kısaca çiğ et sucuk salam midye bunlar zararlı ama yapımından emin olduğun sucuğu çok iyi pişirip tüketen de var
baharmom35 prens_prenses_annesi ayrıca bebek için yüksek toksit içerir zararlı yani riske atmaya gerek yok