Mompapatya Kızlar 6.ayımızdayız ve şimdiden çatlıyorum az az da olsa böyle olan var mı ? Gebeligi ogrendigimden beri yağ vs herseyi kullanıyorum ama fayda etmiyor demekki . Şimdiden böyleyse 9.aya kadar ne olur kim bilir 🥲
miranatlas Mompapatya düzenli krem kullandım 37 haftalık olfum 28.hagtada ufak ufak çatlaklar başladı şuan harita gibi oldu. Sarı kantaron yağı son umudum
Mhtpdrmz06 Mompapatya bebek yağı denrdiniz mi peki? Bana kuzenim önermişti her gün düzenli sürmüştüm hiç çatlamam olmadı
Sceylan Hulo2105 evet katılıyorum genetik, bende her gün sabah akşam kullandığım halde çatlamaya başladım
Hulo2105 Sceylan bende 22. Haftadayım mesela çatlamadım anne tarafımda da yoktur. Kimisi doğumdan sonra da çatlıyormuş
Mompapatya Mhtpdrmz06 evet onu sürüyorum bide bio oil çatlak yağı dönüşümlü olarak ama yine de çatlıycak gibi 😑
Mhtpdrmz06 Mompapatya ama dedikleri gibi gensel de birşey. Olsun bebeklerimizden hatıra çatlayan yerlerde
Berna_59 Mompapatya benim çok erken başladı çatlamalar 13 haftalıkken ilk çatlağım oluştu 🙈 şuanda 30+6 haftalık olduk ♥️🙏
Merve_3351 Mompapatya Genede hiç surmeyi bırakma belkide sürmeseydin daha çok olurdu bilemeyiz.ben sürmüyorum 34 haftada sadece bacagimda cok az olmuş birazda genetik ama vücut ne kdr nemlenirse o kdr düşer çatlama orani
Mompapatya Merve_3351 kesinlikle o yüzden surmeye devam ediyorum birde bol su içmek çok önemli nemli olması için