Aabbccc Kubraakgn0 ahh aynıyız bende 12 haftalık hamileyim kuyruk sokumu ve bacaklarimin ağrısından duramıyorum o kadar çok ağrım var ki
Kubraakgn0 Aabbccc Evet uzun süre yatmak zor oluyor ama bide ilk aylar diye daha çok büyümediğinden sıkıntı olmaz diye duydum 4. Aydan sonrası daha çok riskliymiş sanırım
Aksutilayda44 Kubraakgn0 sizinki erken olmuş ben 34 haftalik hamileyim bende de var kuyruk sokumu ağrısı o kadar kalmadı geciyo gibi ama çok ağrıdı popo üstüne oturamadim doktora gittim hamileyim diye bişey yapmadı kendiliğinden geçecek dedi
Kubraakgn0 Aksutilayda44 Evet cinsiyetiniz ne acaba herkes bel ve kuyruk agrısı erkek belirtsi diyorda doğru mu değil mi merak ediyorum 😂
Bseysf Kubraakgn0 offff canımı alıyor . Yatakta dahi dönemiyorum. Bende de var 11. Haftadan itibaren şuan 16+4 üz 18. Haftada magnezyum vereceğim rahatlarsın demişti
Aabbccc Kubraakgn0 benim özellikle sabahları uyandığımda çok fazla ağrı oluyor neyden dolayı riskli cnm
Kubraakgn0 Aabbccc Sırt üstü yatmak bebeğe tam besin ve oksijen gitmiyormuş sol tarafa doğdu karnınızın altına yastık koyarak yatın diyorlar