Havvakc Butterfly_0 Ben spinal istiyordum, bebeğin ilk anına tanık olmak için. Anestezi doktorumda spinal sana daha uygun genel de daha fazla ilaç veriyoruz karaciğerin daha fazla yorulur demişti.
Fatmakrnc Merve_ksen ben pazartesi şehir Hastanesi’nde spinal olucam çok heycan yapıyorum kalbim çok hızlı atiyo heycan yapinca başıma ne gelcegini bilmemek çok korkutuyo
Oznurunannesi Butterfly_0 Bende genel anestezi oldum gerçekten mükemmeldi.Ne ağrı ne bişey Allah nasip ederse Aralık’ta ikinciyi dogurucam onu da genel düşünüyorum
Oznurunannesi Butterfly_0 Bende genel anestezi oldum gerçekten mükemmeldi.Ne ağrı ne bişey Allah nasip ederse Aralık’ta ikinciyi dogurucam onu da genel düşünüyorum
Anneeadayi3 Oznurunannesi ya geneli çok kötülüyorlar bunu duymak morel oldu doktorunuz spinal ol diye ikna etmeye çalıştı mi genellikle öyle yapıyorlarmış
ayanarta1 Anneeadayi3 bende 8 sene önce genel oldum uyanırken tansiyonum yüksekti uyuşukluk geçince ağrılarımi hissettim ama gelip hemen ağrı kesici yaptılar sonrasında çok iyiydi iki saat sonra yürümeye başladım
simge201 melisinmutfakblogu Anneeadayi3 spinal da malesef kalıcı bel ağrısı baş ağrısı gibi şikayetler çok oluyor hatta kimisi ameliyat anında içerden çok acı çektiğini de söylüyor. Tabi sağlam psikoloji de gerekiyor. Çünkü her şeyi görüp hissediyorsunuz. Ben genel oldum çok rahat geçti genel anestezi öneririm
Oznurunannesi Anneeadayi3 yooo sadece makyaj da yapmışsın makyajın boşa gitmesin resim çekelim dedi bende panik atak olduğu için tansiyonum çok çıkmaya başladı geri sayım sonrası bebek kucağındaydı 😍
nih Butterfly_0 ben mecbur genel oldum ama spinal olmak daha iyi, genel anestezi bebeğe de geçiyormuş
ayanarta1 Merve_ksen bel ağrısı oluyor sonrasında deniyor sizde farkettimi bende bel fıtığı başlangıcı var o yüzden endişe ediyorum
Seda_nur4760 hayalim35 valla hiiiç korkacak bir şey yok ben 2 ay önce spınal oldum herseyı ızledım kızımı ilk gördüm çok güzel dı 🥹
Merve-betul Butterfly_0 spinal kesinlikle genelde ağrıyla uyaniyomususnuz sanırım spinale müdahale etmek daha kolay bence iki tane spinal anestezik var acı yqvas yavaş geliyo hemen müdahale dilebiliyo en azından
Merve-betul Meleknurcinar iki sezaryenle tecrübeli anne olarak anlatayım size herkes öğrensin ilk yatisiniz yapiliyo sizi odanıza ciakriyolar özelde doğum yapacaksanız önlüğünux giydiriyolar bana yarım edelim dediler de ben kendim giyerim dedim kolumuz bacagimiz turuti o kadar da naza ferek yok😄 sonra önce aç olarak gireceğiniz için damardan serum veriyolae ameliyat saatinize kadar o ara kanlariniz aliniyo o ara size bazı belgeler imzalatiliuo sorular soruluyo sizin babanın hakkında kişisel bilgiler vs vs sonra nstye bagliyolar bekliyosunuz yarınm saat yazıyo nst sonra sizi Ameliathaneye aliyolar önce belinizden anestezi yapiyolar kalcanizdan assa sıcak su gezdirmis gibi oluyo ameliyat masasına uzatiyosunuz ayaklarınızı kaldırabilirsiniz bekliyolar sanirm kalkmazsa uyuşmuş oluyo uyusukken sondanizi takiyolar belden altı uyuşuk olduğu için hicbiseyi hisstmiyosunuz sonra Ameliyata basliyilar bebeğin sesini duyuyosunuz yanınızda kontrolleri muayeneler yapiliyo giydiriyolar veriyolar yanaginizn yanına fırından taze çıkmış bebek misali sıcacık bedenini yüzünüzde hissetmek çok güzel bil bol öpün koklayın bebeğinizi rabbim sağlıklı sıhhatli kavuşmak nasip etsin ay 3 ay öncesine geri gittim ilk oğlum 2 yaşında ikinci ,3 aylık annelik hem delilik hem mucize gibi bişey uzun oldu ama bilgi dolu 😄♥️
ayanarta1 Anneeadayi3 tansiyonum çok yüksekti ben zaten kendime geç geldim ama odama geldigmde kendimdeydm aklım yerindeydi ağrı kesicileri düzenli veriyorlardı hiç sıkıntı yaşamadım bir iki saat dışında
Liyaats ZeynepDuru17 merhaba biraz konuyla ilgili değil ama ilk gebeliğim meraktan çatlıcam 2li tarama testim cıkmıs sonucları Papp-a 3.09 Free beta hcg 52.3 Sizce nasıl bir deger normal mi risk var mı kötü sonuc mu
Srfe01 Genel anestezi oldum yazılanların aksine ağrıyla uyanmadim kesinlikle zaten odaya geldiğimde uyanmaya başlamıştım ve kolunda serum takılı oluyor özel hastahanede yapmıştım doğumu ağrı pompası takılıydi ara ara ağrı kesici veriyordu ben hiç ağrı hissetmedim yine genel isteyeceğim spinal bana göre değil
Adenala Srfe01 Bünyeden bünyeye değişiyor bence ablam da genel oldu hiç ne baş ağrısı ne normal ağrı hissetmedim dedi
Srfe01 Adenala aynen öyle bebeğimi önden beni arkadan çıkarmışlar video çekmişler orda izledim asansörde çıkarken odaya konuşulanları falan duyuyordum yani odaya geldiğimde de uyandım 20 dk falan sürmüş doğuma girip çıkmam sütüm de hemen geldi hatta ben kendime gelirken annemler tutmuşlar göğsüme bebeğimi emiyordu