0127ryhn Butterfly_0 spinal enestezi daha iyi 2 kez spinal oldum saatlerce uyuşuk oluyor hissetmiyorsun sonrasında zaten sık sık iğne filan yapıyorlar ağrın tabiki oluyor ama genel e göre daha rahat olursun genel anestezide uyanır uyanmaz ağrıyla uyaniyorsun
Sevgu Butterfly_0 kesinlikle spinal genel anestezi kadar korkunç birşey yok bence beyin için de ne kadar az genel o kadar iyi diye duymuştum
Cansu__1997 Lavinya21 bel kısmına yani sırtına yarı uyuşuk oluyorsun ama çok korktum karnımı kestiler hissettim gözüm kapalı dua okuyordum gözümü açsam ışık var ama ben istemedim görmek
Kulani İlk dogumum spinal. Ama sonrasinda cok fazla bel ağrısı yaşadım. Hatta bel fıtığı oldugumu ogrendim. Dogum oncesinde hic bir seyim yoktu. Ben de simdi ikinci gebelikte kararsızım. Bel fıtığı yuzunden spinal mi genel mi Korkuyorum
Melike00guven Safie2020 Bende spinal oldum doktorlar inanın aksi durum olmadıkça sizi konuşmuyor havadan sudan kendi hayatlarını konuşuyor ve müzik dinliyorlar sizde zaten onları dinlerken sağa sola bakarken hemen olup bitiyor her şey ben kızım nasıl kime benziyor diye düşünürken birden yanağıma koydular çok güzeldi
Safie2020 Melike00guven yaa ne güzel 😍 ilk gebeligimde oğlumu 7 8 saat hiç görmedim . Doğum yapıp hemen bebeğini görenlere çok özeniyorum inşallah korktuğum gibi olmaz rahat bir doğum geçiririp bende doğum anında hemen görürüm bebisimi 😍
Melike00guven Lavinya21 Adet ağrısı gibi bişey oluyor birkaç defa yaptıkları için bize dayanılmaz geliyor birde yaramiz yeni olduğu için canımız pek değil
Hayatadairanne Butterfly_0 seni etkilemek istemem ama ben spiral oldum bende genel istiyodum doktor spinal daha konforlu diye ikna etti basımdan şöyle talihsiz bi olay geçti anlatmak isterim ben lohusayken eşimin apandisit ameliyatı oldu basit bi apandist ameliyatı dersiniz bende öyle sanıyordum genel anesteziyi fazla kaçırmışlar adam birden böbrek yetmezliği yaşadı neler yaşadık anlatamam sizlere diyalize bağlandı sebebini genel anestezi gösterdiler bazen böyle durumlar olabiliyor Muş siz yine iyi düşünün iyi karar verin herkes tabiki bu şekilde olacak değil eşimde anesteziyi fazla kaçırmışlar sapa sağlam adam şeker tansiyon bayandan diyaliz sanki 90 yaşında gibi neler yaşadı bi apansti ameliyatından sonra birde lohusaydım düşünün o yaşadığım psikolojiyi Allah kimseye yaşatmasın sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı dilerim
Melike00guven CeylanCagan Belden iğneyi vurunca yatırıyor doktor sizi hazırlıyorlar zaten bı sıcaklık ve uyuşma oluyor ayaklarda benim doktorum şuanda iğne batiriyorum hissediyor musun dedi hayır dedim başlayalım dedi ben bişey hissetmedim sanki o bele yapılan iğne kan alınırken yapılan iğneden bile hafif geldi anestezi uzmanı da biraz bekliyor başınızda zaten her ihtimale karşı
Selale_Ozbek Butterfly_0 spinal olucam ben , 10 kere de doğursam yine spinal , o bazı belim ağrıyor diyenler vardır , organizme bağlı o kendini korursan bir şey olmaz, tabi aneztezolog da önemli , ben kadınlara güvenmem erkek olsun istiycem iğneyi yapan . ☺
Melike00guven Lavinya21 Benim uyuşukluk gittikten sonra yaptılar çok ağrı hissedersen de hemen ağrı kesici yapıyorlar
Meleknurcinar Merve_ksen ya bende Pazartesi olcam süreç nasıl ilerlerliyor İlk napiyorlar yatisini verdiginde
Merve-betul Meleknurcinar iki sezaryenle tecrübeli anne olarak anlatayım size herkes öğrensin ilk yatisiniz yapiliyo sizi odanıza ciakriyolar özelde doğum yapacaksanız önlüğünux giydiriyolar bana yarım edelim dediler de ben kendim giyerim dedim kolumuz bacagimiz turuti o kadar da naza ferek yok😄 sonra önce aç olarak gireceğiniz için damardan serum veriyolae ameliyat saatinize kadar o ara kanlariniz aliniyo o ara size bazı belgeler imzalatiliuo sorular soruluyo sizin babanın hakkında kişisel bilgiler vs vs sonra nstye bagliyolar bekliyosunuz yarınm saat yazıyo nst sonra sizi Ameliathaneye aliyolar önce belinizden anestezi yapiyolar kalcanizdan assa sıcak su gezdirmis gibi oluyo ameliyat masasına uzatiyosunuz ayaklarınızı kaldırabilirsiniz bekliyolar sanirm kalkmazsa uyuşmuş oluyo uyusukken sondanizi takiyolar belden altı uyuşuk olduğu için hicbiseyi hisstmiyosunuz sonra Ameliyata basliyilar bebeğin sesini duyuyosunuz yanınızda kontrolleri muayeneler yapiliyo giydiriyolar veriyolar yanaginizn yanına fırından taze çıkmış bebek misali sıcacık bedenini yüzünüzde hissetmek çok güzel bil bol öpün koklayın bebeğinizi rabbim sağlıklı sıhhatli kavuşmak nasip etsin ay 3 ay öncesine geri gittim ilk oğlum 2 yaşında ikinci ,3 aylık annelik hem delilik hem mucize gibi bişey uzun oldu ama bilgi dolu 😄♥️