umudumhicbitmez13 Fatmac bende camawirim hep ıslak oluyur ama cokda deyil akintim da var doktura gidicez pazartesi dokturuma diyecem
Fatmac umudumhicbitmez13 kaç haftalıksınız ? Ben 32+5 deyim. 31 de benim de çok akıntım oldu. Korktum hatta su mu diye şimdi yine normal öyle çok değil.
Ranipcneg 30+1 bu aralar okadar hareketliki çıkacak sanki yerinden korkutuyor beni çamaşırdan nefret ederim ama kızımın kileri yıkadım bugün gidip gelip izlemek hoşuma gidiyor.
Zeyd_Mom_22 1anne3bebe sağ salim alalım kucaklarımıza amiin♥️ az kaldı birazda sıkalım dişimizi🥺😞 evet geçmiyor bende içiyorum ama aynı(
Ranipcneg Benimde öyle bende de var yattimmi kalkmakta okadar zorlanıyorum ki yaşlı teyzeler bile benden hızlı 😁
Berna_59 Ahsennesli sağlıklı sıhhatli kazasız belasız evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim🥰🥰cinsiyetiniz erkek mi yoksa kızmı 😇
Yasemincee26 umudumhicbitmez13 haziranın ikinci hftası doğum gözüküyor ama bence bizim kız erken gelecek o kadar beklemeyecek vajinal ağrı ve bel ağrım var. Bazen bebeğin kafası fırlayacak gibi hissediyorum